Haberlobi - Haber Servisi // Türk Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Metin İskenderoğlu, Haberlobi'ye özel açıklamalarda bulundu.

Sendikanın Kamu-Sen'e bağlı olduğunu belirten İskenderoğlu, "Trabzon'da sadece üniversitede idari ve akademik personelin üye olabildiği bir sendikayız. Faaliyet alanımız içinde Trabzon Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi var. Şuanda KTÜ'de yetkili sendikayız." dedi.

levent-ustabaşı-metin-iskenderoğlu

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Hamdullah Çuvalcı ile biraraya gelen İskenderoğlu aralarında geçen görüşmeleri aktardı:

"Ben şube başkanlığı görevime başladığımda KTÜ'nün rektörü Süleyman Baykal'dı. 2017'nin Aralık ayından itibaren çözülmesi gereken her türlü problemi yönetime bildiriyoruz. Aynı zamanda yetkili sendika olduğumuz için yılda iki kere idari kurullarda sorunları dile getiriyoruz. Hamdullah Çuvalcı eski bir sendikacıdır. Bizim sorunlarımızı en iyi anlayan kişilerden biridir. Bazen sorunlar yaşasak da hocamızla beraber problemlerin çözüme ulaştırılması konusunda önerilerimizi dikkate alınmıştır."

metin-iskenderoğlu-hamdullah-çuvalcı