Sürmen, ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yomra ve Ortahisar ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi. Bugün de AK Parti Çarşıbaşı teşkilatıyla bir araya gelinecek, Çarşıbaşı Merkez Mahallesi esnaf ziyareti yapılacak, ardında ise Beşikdüzü’nde Batı Bölgesi Kadın Buluşması programı gerçekleştirilecek.

meryem sürmen-5

Sürmen, Türkiye’yi daha ileriye taşımak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “ Her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Trabzon’a AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde önemli hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin devam etmesi Ankara’ya çok güçlü gitmeliyiz, elimiz çok güçlü olmalı” dedi.

Sürmen marka şehir Trabzon için el ele vermeye devam edeceklerini ifade ederek, “Seçim çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Dolayısıyla her yere adım atmaya çalışıyoruz, her insanımıza, vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz.

meryem sürmen-3

İlçelerimizin tüm sokaklarını, mahallerini adım atmadığımız bir yer bırakmak istemiyoruz, esnafımızı, vatandaşımızı, gencimizi, her kesimi dinliyoruz. Ben bu işi severek yapıyorum, hem de adaylık sürecim var. Cumhurbaşkanımızı Trabzon’da en yüksek oyla seçilmesi için canla başla çalışıyoruz, çalışmalarımızı sabahın erken saatlerinde başlıyoruz, gece yarılarına kadar sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkın bize teveccühü muhteşem. İnsanlar yanımıza geliyor, fotoğraf çekiliyor, kadınların ve gençlerin bakış açısı çok güzel” diye konuştu.

meryem sürmen-4meryem sürmen-6