AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Çelenk Sürmen, bu davanın bir neferi olmaktan, onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Milletvekili seçilerek, Ankara’ya gideceğime inanıyorum. Böylece Mecliste kadınlarımızın, gençlerimizin sesi olacağım” dedi.

Seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam eden Sürmen, İlçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşların taleplerini yerinde dinliyor. Sırası ile de AK Parti Of İlçe Başkanlığı, Of Aile Destek Merkezi, esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından, Kadın İstihdam Amaçlı Eğitim Alanını ziyaret ederek, çalışkan kadınlarımızla bir araya geldi. Siyasette hep sahada olduğunu gördüğümüz Sürmen, spor alanında sahaya inerek, gençlerle Voleybol turnuvasına katılarak, burada da hünerlerini gösterdi.

Kadınların, gençlerin Mecliste sesi olacağına inandığını belirten Sürmen “Ben inanıyorum ki Trabzon’u mecliste 6 milletvekili ile temsil edeceğiz. Uzun zamandır sahada olan bir kişi olarak,  aldığımız mesaj bu yönde. Trabzon’un her yerinde Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,  partimize, milletvekili adaylarımıza, bizlere büyük bir sevgi gösterisi var” dedi.

 “CUMHURBAŞKANIMIZA YOL ARKADAŞI OLMAK ONUR VE GURURDUR”

2023 hedeflerinde yer almak, hem de Cumhurbaşkanına yol arkadaşlığı yapabilmek adına yola çıktığını  ifade den Sürmen, “Bu dönem hem 2023 hedeflerinde yer almak, hem de Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapabilmek adına böyle bir aday adaylığı başvurum oldu. Kendisi de milletvekilliği adaylığı için uygun gördü. Şehirde hem kadın, hem genç kontenjanından olmam güzel bir hava olduğunu düşünüyorum. Her ilçeye, sokağa gittiğimizde insanlar yaşımızdan dolayı parlamentoda genç bir ismi görmek istediklerini söylüyorlar. Bizim gençliğimizden beri 2023 hedefi vardı. Bu dönemde yer almaktan onur ve gurur duyuyorum.” diye konuştu.

TRABZON VE TÜRKİYE YÜZYILINA DAMGA VURACAĞIZ

Trabzon’dan en yüksek oyu alarak Ankara’ya gideceklerinin altını çizen Sürmen açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “İnşallah hem Trabzon için hem de Türkiye için Türkiye Yüzyılına damga vuran bir seçim olur. En yüksek oy alacağımız seçim dönemlerinden biri olacak inşallah.  Adaylarımızın şehirde yarattığı güzel bir hava var. Trabzon’a güzel işler kazandırılacak. Büyükşehir Belediyemiz, şehre otogarı, Ganita’yı, Kadın Yaşam Merkezi, kadınlar pazarı gibi çok önemli projeler kazandırıyor. 15 Mayıs’tan sonra yaza güçlü bir şekilde hem turizm, hem istihdam ve yeni yatırımlarla beraber imzamızı atacağız. Biz gururluyuz ve mutluyuz. Adil Bakanımızla, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Zafer Ofluoğlu ile beraber güzel bir ekip olduk. İnşallah Trabzon’da da seçmenimiz güzel bir teveccüh ile bu süreci geçireceğiz. Hayırlı ve güzel bir seçim olsun.”