Öncelikle merhaba. Tüm değerli Trabzonspor taraftarlarını sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Başlıktan da tahmin edebileceğiniz gibi konumuz her daim Trabzonspor olacak.

Lafı fazla uzatmadan yegane konumuza giriş yapalım.

Tarihi konulara şu anlık girmeyeceğim, önceliğimiz yakın tarih, şimdi ve yarın.

Bildiğiniz gibi 2020-2021 sezonunu geride bıraktık. Bu sezondan bize kalan 40 yorucu hafta ve Avrupa Konferans Ligi oldu.

Lig bitimi ile birlikte Başkan Ahmet Ağaoğlu, Gervinho ve Bruno Peres'i duyurdu. O anlık heyecanla bir de Sörloth dedi ki işte ipin ucu orada koptu.

Gervinho ve Bruno Peres gölgede kaldı, taraftar adeta çıldırdı, Instagram'da paylaşım rekorları kırıldı, zira Sörloth taraftarın hassas noktası.

Jaja'dan içinde ukde kalan taraftar Sörloth lafını duyunca tabiri caizse kontrolden çıktı.

En sonunda Sörloth "Yorumlar için çok teşekkür ederim ama beni telefonla aramayı ve mesaj atmayı bırakın, yeter artık" şeklinde paylaşım yaptı.

Bazı Alman spor ajansları Sörloth Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor diye haber geçti. Peki taraftar vaz mı geçti, tabi ki hayır.

Bu duruma Başkan Ağaoğlu'nun umut veren açıklamaları sebep oldu desek yalan olmaz. Sörloth çok hassas bir konu, şakaya gelmiyor.

Gelme durumu yoksa konuyu uzatmak manasız ancak bir umut varsa bu da beklemeye değer, zira teknik patron Avcı da aynı düşüncede.

Transfer politikasına da kısaca bakmak gerekirse geçen yıllardaki umut vaat eden ve patlama potansiyeli olan oyunculardan ziyada daha tecrübeli ve isim yapmış oyuncular gündeme geliyor. (Afobe, Plaza, Diabate vs. tarzı transferleri iş kazası olarak kabul etmek istiyoruz, inşallah öyledir)

Bazıları eleştiriyor bazıları ise savunuyor bu durumu. Burada önemli olan nokta dengeyi sağlamak, tecrübe tabi ki gerekli ama alınacak tüm oyuncular bu kategoride olmayacaktır.

Zira Federasyon kendince yabancı sınırını tekrar ayarladı, birazı sahada birazı tribünde, çok azı evde, bazısı sokakta parkta... Yerli oyuncu da dolara endeksli bu saatten sonra.

Trabzonspor transfer politikası oyuncu satma üzerinden ilerleyebilecek gibi duruyor, yani giden yoksa gelen de olamayabilir.

Başkan Ağaoğlu ise iddialı, geçen sezonlar fragmandı, film şimdi başlıyor, şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur diyor.

Taraftara her zamanki gibi bekleyip görmek düşüyor. Hep beraber izleyip göreceğiz. Film her zaman oynar, önemli olan filmde baş rol mü yoksa figüran mı olunacağıdır. Biçilen rolü mü oynayacağız yoksa doğaçlama mı yapacağız.

Şimdilik bu kadar. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, kalın sağlıcakla.