İşte Benim Stilim yarışmasıyla ün kazanan, sosyal medya fenomeni Bahar Candan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Snob Magazin’in haberine göre; geçtiğimiz mart ayında Uludağ’da darp edilen fenomen isim, yüzünde kalan izler nedeniyle diş tedavisi gördüğünü ve diş estetiği yaptırdığını söyledi.

“TOPLAMDA 90 BİN TL OLACAK”

23 yaşına giren Candan, şöyle konuştu: "İlk kez doğallık kaygısı gütmedim. İlk kez dişlerimi ve dudak dolgusu yaptırdım. Zaten günümüzde kadının dudak dolgusu, erkeklerin sünnet olması gibi bir şey... Her kız gibi 18 yaşında dudaklarımı yaptırmıştım, şimdi diş estetiği ekledim. Türkiye'nin en pahalı klinliğinde yaptırdım. Sadece dişlerimim üst tarafına 60 bin TL verdi. Tatil dönüşü alt dişlerimi yaptıracağım. Alt dişlerime de 30 bin TL vereceğim toplamda 90 bin TL olacak. Emax teknolojisiyle yapıldı.”

ARADIĞI ARKADAŞI BULDU

Geçtiğimiz aylarda yalnız olduğu için arkadaş aradığını ve bunun karşılığında 5 bin TL maaş vereceğini açıklayan Candan, aradığı arkadaşı bulduğunu söyledi.

“Arkadaşımı buldum” diyen Candan, sözlerine şöyle devam etti:

“Survivor'daki Yasin Obuz... CV'sini gönderdi fakat Amerika'da olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Ayık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak. Yasin komik çocuk 'Survivor'da onu izlerken çok eğleniyordum. Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim.”