Trabzon ve Trabzonspor camiasının yakından tanıdığı iş insanı Hakan Aygün ile eğitim camiasının sevilen ismi eşi Rüya Aygün ailesinin oğlu Oğulcan Aygün ile sağlık alanında çalışmalarıyla dünyada adından söz ettiren özel bir sağlık kuruluşunda Labcell hücre laboratuvarı ve Kordon Kanı Bankası Mesul Müdürü Prof Dr Ercüment  Ovalı ve eşi Hatice Ovalı ailesinin kızı Almila, dünya evine girdiler.

BAŞKAN GENÇ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Uzun süredir birlikte olan Oğulcan ve Almila çiftinin nikahını Novotel bahçesinde düzenlenen törenle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı. Başkan Genç, “Bizim örfümüzde ‘dişi kuş yuvayı yapar’ denir. Bu yüzden evlilik cüzdanını kızımıza veriyorum” demesi büyük alkış aldı.

DÜĞÜNÜRLER MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILADI

Trabzonspor eski yöneticisi ve Cem Uzan’ın liderliğini yaptığı Genç Parti’nin Trabzon’da İl Başkanlığını yapan damadın babası Hakan Aygün ve gelinin babası Ercüment Ovalı, misafirleri kapıda karşıladı.

NİKAH ŞAHİTLERİ KİMDİ?

Mutlu çiftin nikah şahitleri Cemile Demirel, Levent Erköse, Erda Aygün, Muzaffer Çakır ve Doğu Koca yaptı.

KÖK HÜCRE’DEN ARKADAŞLARI DA KATILDI

Prof Dr Ercüment Ovalı KTÜ’de kök hücre merkezi kurduğunda çalıştığı ekibi de merasimde yer aldı ve hocayı ailesini kutladılar.

YALNIZ BIRAKMADILAR

KİA Trabzon Bölge Bayi Sahibi Yunus Emre Hasanbaşoğlu ve Trabzon Ramada Otelin Genel Müdürü Alper Gürsoy da törende dikkat çeken isimler arasında yer aldı.

4X4LÜK AHMET KARESİ

Nikah törenini kıyan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon eski İl Yöneticisi ve Trabzonspor eski yöneticisi Ahmet Uğur Zihni, Trabzonspor eski Asbaşkanı, Özel Yıldızlı Medical Park  Hastanesi Başhekimi doktor Ahmet Çubukçu, Funda Otelin sahibi Ahmet Güntekin, karşılaştılar.

Başkan Ahmet Metin Genç, hepimizin adı Ahmet diyerek “Bakın bu poz kaçmaz 4X4lüh Ahmet karesi” diyerek yine o meşhur esprili yanını gösterdi.