Formda görüntüsüyle yıllara meydan okuyan şarkıcı Songül Karlı, 'sıfır makyaj' olduğunu iddia ettiği fotoğrafı ile bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce yaptığı açıklamada estetiği olmadığını, sadece göğüs küçültme işlemi yaptırdığını açıklayan 47 yaşındaki sanatçı, Instagram'da yorum yağmuruna tutuldu.

Son paylaşımına "Bu arada yüzümde bir gram makyaj yok" yazan Songül Karlı, takipçilerini inandıramadı. İşte ünlü ismin makyajsız hali olarak yayınladığı fotoğrafa gelen yorumlar...

Çünkü kalıcı makyaj var. Abla şaka mısın? Makyajın yok ama yüzünde tonlarca estetik var. Eski Songül nerede acaba?

Yüzünde bir gram makyaj yok ama maalesef estetiğin çok. Keşke diğerlerine benzemeseydin, doğal kalsaydın. Dudaklar çok abartılı, zaten bütün ünlüler birbirine benziyor. Hepiniz ayno doktora mı gidiyorsunuz? Oysa senin hiç ihtiyacın yoktu, doğal daha güzeldin.

Makyaj yok, filtre var. Başbaşka biri gibisiniz. Nerede o eski haliniz. Yüzünden yok ama dudağında var.

Makyaj yok tamam amam estetikleri ne yapacağız? Eski halinle daha güzeldin. Makyaj yok; estetik, kalıcı makyaj, filtre var.

"BEN HEP GÜZELDİM"

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'da başlayan, sonrasında Instagram'da da paylaşılmaya başlanan "20'li yaşlar" akımına Songül Karlı da katılmıştı.

47 yaşındaki şarkıcı, yıllar önceki halini takipçileriyle paylaşmıştı. Songül Karlı'nın "Ben hep güzeldim" notuyla yayınladığı gönderi binlerce beğeni almıştı.