Haberlobi - Haber Servisi // Ekranların son erse dahi hala konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi'nin yeniden çekileceği gündeme geldi. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu adı ile yayınlandığı dönemde ve sonrasında hala diri bir izleyici kitlesini sahip olma avantajını koruyor. Dizide rol alan kişilere ise her röportajda dizinin yeniden başlayıp başlamayacağı soruluyor... İşte Kurtlar Vadisi hakkında detaylar...

Ekranların ilgi ile takip edilen, replikleri yıllar geçse de unutulmayan mafya, politik ve aksiyon türünde 2003 yılında başlayan dizinin sevenleri sosyal medyada #KurtlarVadisiYeniden etiketi ile konuyu yeniden gündeme taşıdı.

Yakın zamanda Gürkan Uygun'a sorulan, 'Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?' sorusuna Uygun, 'Haberim yok' yanıtını verirken, en çok soruda dizinin Polat'ı Necati Şaşmaz'a soruluyor.

A Haber'in haberine göre konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos adı ile yeniden başlayacağı iddialarına kaos yönetimi adı altında bir ideoloji var ve bu yönetimden nasıl kurtulacaklarına ilişkin yeni bir proje üzerine çalıştıklarını belirtti.

Söz konusu açıklamalarında Şaşmaz, coğrafyamızda gerçekleşen siyasi olaylarda neler yapılabileceğini işleyen hikaye üzerinde çalışılacaklarını ifade etti. Ayrıca Şaşmaz, Myanmar'dan Afganistan'a, hatta Amerika'ya uzanan hikayelerin dizi de olacağının müjdesini verdi.

Kurtlar Vadisi'nin Show TV ile anlaştığı  iddiaları gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Yıllar önce dizinin henüz başlamamışken adı Polat rolü için geçen Kenan İmirzalioğlu'na tekli götürüldüğü konuşuldu.

Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar: