Yer aldıkları dizinin ilk bölümünden itibaren bir birlerine yakıştırılan ve sürekli aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı gerçek oldu. Dizilerinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ardı ardına yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını alevlendirdiler.

'Sen Çal Kapımı' dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in aşkı sonunda belgelendi. İkili, Maldivler dönüşü havaalanında el ele görüntülendi. Bürsin, geçtiğimiz günlerde “Her an her şey olabilir” diyerek, Erçel ile aşk yaşadıklarını ima etmişti.

Yakışıklı oyuncu, Hande Erçel'in bu pozunu, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." notuyla paylaşarak, romantikliğini konuşturmuştu.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel’le yaptığı Maldivler tatilinden bir kare paylaştı: “Okyanusun ortasında bir kano ve sadece ikimiz. Mükemmel...” Kerem Bürsin'in ardından Hande Erçel'den de paylaşım geldi.

Murat Dalkılıç ile yollarını aylarda önce ayıran Erçel, yeni aşkıyla pozunu yayınladı. Erçel paylaşımına, "Sevincimiz fıskiyelerin patlamasını sağlıyor." notunu düştü. İkilinin aşk dolu kareleri kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Erçel'in Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına dört tane nazar boncuğu koyan Çiğdem Bürsin'in bu hamlesi, 'aşka onay verdi' şeklinde yorumlandı.