Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve sekiz yaşındaki kızı Melisa’yla birlikte gittiği Bali'deki tatilini geçtiğimiz günlerde bitirmişti.

Dünyaca ünlü turizm merkezinde tatilin keyfini çıkaran 30 yaşındaki fenomen, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla dikkat çekmişti.

TÜM UÇAĞI REZERVE ETTİ

Subaşı, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alıp uçak kapattığını söylemişti.

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarına "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" notunu düşmüştü.



Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine yönelik eleştirilere; "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" sözleriyle yanıt vermişti.
 


 


"KATRİLYARDER SEVGİLİDEN RİCA ETSEK..." Çağlar Ertuğrul, sosyal medya fenomeni ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mohammed Alsaloussi'dan dikkat çeken bir istekte bulundu.



Ünlü oyuncu  ''Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek ,sinema salonu kapatır mı? Yeni Mortal Combat'ı büyük perdede izlemek istiyorum'' sözleriyle Şeyma Subaşı ve sevgilisini ti'ye aldı.