Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçının muhtemel 11'leri...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor evinde Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek.

30 Nisan Cumartesi günü saat 20:30'da başlayacak mücadele Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Beinsports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın biletleri saniyeler içerisinde tükenirken, maç saatinde havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, Antalyaspor karşılaşmasından 1 puan alması halinde rakiplerinin durumuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşmanın 'şampiyonluk maçı' olması nedeniyle Bordo-Mavili taraftarlar adeta Trabzon'a akın etti. Hava ve karayolu ile ulaşımda Trabzon seferlerinde boş koltuk kalmazken, şehirde nüfusun üçe katlandığı açıklandı.

Trabzonspor'da son durum
Hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı son antrenmanın Medical Park Stadyumu'nda taraftara açık şekilde yapılmasını istedi ve taraftarları antrenmana davet etti.

abdullah-avcı-1000x700-6

Bordo-Mavililer'de sezonu kapatan Bruno Peres, sakatlığı bulunan Anders Trondsen Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı atlatan Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen takımla çalışmalara başladı. İki oyuncu için kararı Avcı verecek.

Antalyaspor'da son durum
Süper Lig'de 12 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Fraport TAV Antalyaspor, hazırlıklarını Nuri Şahin yönetiminde sürdürüyor. Trabzonspor maçı için Trabzon'a henüz hareket etmeyen Akdeniz ekibinde 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

nuri-şahin-1000x700

Kayserispor maçında sakatlanan ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilen takım kaptanı Hakan Özmert, Admir Mehmedi, Harun Alpsoy ve sakatlığını atlattıktan sonra antrenmanlara çıkan ancak maç eksiği bulunan Ufuk Akyol'un Trabzonspor'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Antrenmanda sakatlanan ve iki hafta sahalardan uzak kalan Sinan Gümüş ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Hücum oyuncusu, Nuri Şahin'in karar vermesi halinde kadroya alınabilecek.

MUHTEMEL 11'LER:
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Vitor Hugo, Ahmetcan Kaplan, Stefano Denswil, Marek Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Floranus, Naldo, Kudryashov, Güray Vural, Gökdeniz, Fernando, Ndao, Luiz Adriano, Doğukan Sinik, Wright

trabzonspor--fraport-tav-antalyaspor-fotograflar-_4787_dhaphoto1

trabzonspor--fraport-tav-antalyaspor-fotograflar-_4787_dhaphoto2