Tarihin en büyük felaketi sonrası Gaziantep FK ve Hatayspor Süper Lig'den çekilme kararı almıştı. TFF'nin verdiği karar sonrası bu iki takımda oynayan oyuncuların diğer takımlara transfer olabileceği açıklanmıştı.

Markovic Trabzonspor'da

Trabzonspor destek transferi kapsamında, Gaziantep FK'dan Lazar Markovic'i sezon sonuna kadar kiraladı. Hatayspor'dan da oyuncu alınması bekleniyor.

2024'e kadar  sözleşmesi var

Daha önce Fenerbahçe forması giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Gaziantep FK formasıyla 22 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. Sırp futbolcunun Gaziantep FK ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

63eb7b9880a0324e7ce1f30a

İmza için Trabzon'da!

Trabzonspor, Süper Lig’den çekilen Gaziantep FK’da forma giyen Lazar Markovic ile prensipte anlaşarak oyuncuyu kente getirdi. Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla İstanbul’dan yola çıkan oyuncu saat 21.30 sıralarında Trabzon Havalimanı’na geldi. Bordo-mavili ekibin yeni transferi kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Trabzonspor'la prensip anlaşmasına varan Lazar Markovic, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

TFF'den özel onay

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) deprem nedeniyle ligden çekilmesine onay verdiği takımların oyuncuları, + 1 kuralını yabancı kontenjanından maç listesinde yer alabilecek.