Melisa Döngel, "Spordan çıktık Canım'la beraber. Biraz rahatsızlıklar oluyor tabi, çok çalıştığımız için ama yüksek vitaminlerle kendimizi dengede tutmaya çalışıyoruz pandemide” dedi.

Rol aldığı dizinin biteceği iddialarıyla alakalı oyuncu, "Bitmiyor, öyle bir karar yok. Güzel gidiyoruz, diğer ülkelerden geri dönüşler çok güzel. En son bildiğim kadarıyla 54 ülkeye satılan bir dizi. Yurt dışında çok ilgi var. Bitecek diye bir karar duymadık biz” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada dizinin beş milyon tweete ulaştığını söyleyen Melisa Döngel’e, "evine girmeye kalkan saldırgan komşu" haberlerine açıklık getirdi.

21 yaşındaki güzel, "Önceden yaşanmış bir olay. Ben vatandaşlık görevimi gerçekleştirdim. Bu konu hakkında söyleyeceğim tek şey bu” şeklinde konuştu.

KEREM'DEN MELİSA AÇIKLAMASI

Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Melisa Döngel'in adı geçtiğimiz aylarda aynı dizideki rol arkadaşı Kerem Bürsinile aşk dedikodularına karışmıştı.

Bu iddialarla ilgili magazin muhabirlerinin sorularına yanıt veren 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu, “Biz çok yakın arkadaşız” ifadelerini kullanmıştı.

'ALNIMI ÇEKMEYİN'

Geçtiğimiz hafta bir arkadaşının motosikleti ile Sarıyer’deki evinden Nişantaşı’na gezmeye gelen oyuncu, muhabirleri görünce dikkat çeken bir ricada bulunmuştu.

Kaskı ile yüzünü saklamaya çalışan Melisa Döngel, “Alnımı çekmeyin” demişti. Bu isteğinin nedeni sorulunca ise “Çünkü daha yeni estetik yaptırdım” yanıtını vermişti.