Dün CHP Trabzon milletvekili Sibel Suiçmez, CHP milletvekili adayları ve Millet İttifakının il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıda seçim güvenliği ile ilgili özel bir komisyon kurularak çalışmalara hemen başlanırken, vekil adayları ve tüm ittifak il başkanları ile birlikte Kubilay Çiçek'de sahaya inme kararı aldı.

İlk tur seçimine kadar SKM başkanlığını yürüten Kubilay Çiçek şimdi de sahada aktif rol alacak.

Deva Partisinin kurucu il başkanı Kubilay Çiçek, İkinci tura kalan seçimlerde daha aktif rol alarak sahaya indiği , her sabah ilk tur seçiminde Cumhur ittifakına oy veren kişilerin listesini yaparak gün boyu bire bir ikna turlarını sürdürdüğü belirtildi.

kubilay çiçek 2

GENÇLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Genç seçmenlerede seslenen Kubilay Çiçek ;

Arkadaşlar tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Liyakatsız yöneticileri gönderip, ehliyetli bir yönetimin gelmesi için sizlerden bir yardım rica ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde sandık güvenliği için 15 dakikanıza ihtiyacımız var. Saydik.biz aracılığı ile bizlere yardımcı olabilirsiniz. Seçim gününde saat 17:00'den önce yakınınızda gideceğiniz okuldaki sınıflara asılan tutanakların bir fotoğrafını sisteme yüklemeniz yeterli olacaktır (okul sorumluları ile önceden görüşüp temin edebilirsiniz). En önemlisi saydik.biz de sahiplenilmemiş (ücra) bir sandık merkezini sahiplenmeniz oraya  kendiniz gidemiyorsanız başka birini bulabilir veya kısa dönem hizmet karşılığı hizmet alarak resimleri toplatabilirsiniz. Tutanakların resimlerini saydik.biz’e yüklemenizi rica ediyoruz. Sadece tutanak resimlerini yüklemeniz yeterli olacaktır. Sadece iller değil ilçedeki arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz. 

"Gelin Ülkemiz İçin Güçlü Bir Ses Olalım! Sandıklarımızı Koruyalım''