Haberlobi - Spor Servisi // Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile Trabzonspor, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek.

Çarşamba günü oynanacak karşılaşma öncesi Kopenhag takımı Trabzonspor'un Antalyaspor mağlubiyetini takipçilerine duyurdu.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçından sonra çıkılan lig maçında Kopenhag, zayıf rakibi Lyngby'yi 3-0'lık skorla geçerken; Trabzonspor ligin iddialı takımlarından Antalyaspor'a karşı 5-2'lik bir mağlubiyet almıştı.

anastasios-bakasetas-1000x700-kopenhag-gol

Kopenhag, resmi sitesinden yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

Kopenhag, Cuma günü Lyngby deplasmanından üç puanla mağlup olmadan ayrılırken; Trabzonspor, Cumartesi gecesi Antalyaspor'a 5-2 mağlup olarak sorun yaşadı.

Antalyaspor, maçta 2-0 öne geçtikten sonra Abdullah Avcı iki oyuncu değişikliği yaptı. Sakatlık geçiren Bakasetas oyundan alındı. İlk yarının uzatma dakikalarında Enis Bardhi farkı 1'e düşürdü ve yaklaşık 20 dakika sonra 2-2'lik eşitliği sağladı.

Bu golden 9 dakika sonra Antalyaspor yeniden öne geçti ve uzatmalarda da iki gol daha attı. Eski SønderjyskE forveti Amerikalı Haji Wright, atılan 5 golün ikisini kaydetti.

Geçen sezon Trabzonspor'a ilk mağlubiyetini Antalyaspor yaşatmıştı.