Haberlobi - Spor Servisi // Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 16 Ağustos Salı günü oynanacak Kopenhag - Trabzonspor maçının biletleri bugün saat 13:00'da satışa çıkacak ve 14 Ağustos Pazar günü saat 23:59'a kadar sürecek.

Sınırlı sayıda satışa çıkartılacak olan misafir tribün biletleri e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 500 TL (25 Euro, 27 Dolar) olarak belirlendi.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek olup, bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecektir. Taraftarlarımızın bilet satışının gerçekleşeceği e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde kendilerinden istenen tüm bilgileri (adı-soyadı, doğum yeri-tarihi, uyruk, TC kimlik numarası ve e-mail adresi) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra biletler taraftarlarımıza e-mail yoluyla gönderilecektir.

Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek ve bilet satışı gerçekleşmeyecektir.‬‬‬

Taraftarlarımız Kopenhag Parken Stadı’na, dijital ortamdaki biletlerini isterlerse telefonlarından mobil olarak, isterlerse çıktısını aldıkları bilet belgesini turnikeden okutarak giriş yapabileceklerdir.

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak; nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleşmeyecektir.