Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için gözler 28 Mayıs'a çevrildi. Seçime sayılı günler kala Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı ardından görüşmeye geçildi.

KILIÇDAROĞLU: VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Özdağ ortak bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Kendileriyle gayet güzel verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını masaya yatırdık. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkan'a Millet İttifakı'nın görüşlerini, çalışmalarını anlattım. Bazı sorular da sordu genel başkan, kendisini bilgilendirdim. Türkiye'nin dayanışmaya demokrasiye ihtiyacı var. Kendisi arkadaşlarıyla aktardıklarımızı görüşecek" diye konuştu.

ÖZDAĞ: BAZI SORULARIMIZ VARDI, AYRINTILI CEVAPLAR ALDIK

Özdağ ise "Bazı sorularımız vardı, onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık. Yetkili kurumlarımızla değerlendirmelerde bulunacağız. Sayın Sinan Oğan'la ve ATA İttifakı'ndaki diğer partilerin liderleriyle de bir görüşme yapacağız ve kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nde 5.15 oy oranı alan Sinan Oğan'ın da ikinci turda kimi destekleneceği merak ediliyor. Gazeteci Kürşad Oğuz, Sinan Oğan ile konuştuğunu ve Ata İttifakı adayının ikinci tur için herhangi bir adayı destekleyip desteklemeyeceğine ilişkin açıklamasını 19 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşacağını bildirmişti.