RAPOR VERECEKLER 

Millet ittifakından CHPli Ali Türen Öztürk’ün adaylığı karşısında AK Parti Trabzon İl Başkanlığı genel merkeze özel bir rapor vermeye hazırlanıyor. Çünkü CHP Trabzon’da birinci sıraya Öztürk’ü koyarsa sıkıntı yaşayacakları konusunda AK Parti kurmayları hem fikir oldular. 

ÖNEMLİ SİNERJİ KATAR 

Trabzon’da yıllardır kent bileşenleri ile ortak adımlar atarken CHP örgütünde şu ana kadar ortaya çıkan aday adayları arasında çok güçlü bir isim olarak değerlendiriliyor. Trabzon’da Öztürk’ün birinci sırada vekil adayı olarak gösterilmesi parti içerisinde de önemli bir sinerji sağlayacağı dillendiriliyor. 

GÖZLER GENEL MERKEZDE 

Şu anda bile sahada CHP kanadında etkisini gösterdi. Ali Türen Öztürk’ün vizyon, vatandaşla ilişkiler ve siyasi tecrübesi onu yeniden vitrine koydu. Şimdi gözler genel merkeze çevrildi. 

4 NİSAN’DA TRABZON’U DİNLEYECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak 4 Nisan tarihinde Trabzon’da olacak. İftar programına katılacak olam Kılıçdaroğlu, Trabzon’a çok önem veriyor. Kulislere göre burada şehrin siyaset üstü önemli isimlerini dinleyecek.