Karadeniz’de bulunan 710 milyar metreküplük gazın karaya ulaşması tamamlandı. Yerli gazı yakma işlemi bugün saat 20.23’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile başlayacak ve ilk gaz da ulaştırılacak.

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104'üncü yılı Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104'üncü yılı

Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde test edilmeye başlandı.

BUGÜN DÜZENLENECEK TÖRENLE KARAYA ULAŞTIRILACAK

Karada 8 bin, denizde 2 binden fazla personelin çalıştığı projede ilk fazda üretilen doğalgaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün düzenlenecek "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni" ile karaya ulaştırılacak.

Karada 8 bin, denizde 2 binden fazla personelin çalıştığı projede ilk fazda üretilen doğal gaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün düzenlenecek "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni" ile karaya ulaştırılacak.