AZMİ KUVVETLİ’YE KORAY AYDIN MORALİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlardan Sorumlu Koray Aydın’ın Trabzon ziyareti bir çok yerde kulislere farklı yansıdı. İYİ Parti Kulislerine de farklı...

Biz İYİ Parti kulislerine bir göz atalım istedik. 

"İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Koray Aydın’ın bu ziyaretinden güçlendi. Koray Aydın, İl Başkanına sahip çıktı" olarak yorumlandı.

Bu ziyaret sonrası Azmi Kuvvetli için, "Hasta oldu artık yoruldu, teşkilatı da yakın takip edemiyor, sahada olamıyor, gündemden koptu" söylemleri bakalım kesilecek mi? 

KORAY AYDIN’IN İNCE MESAJI
İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığında ki basın toplantısında Başkan Koray Aydın’ın hemen yanında dostu Ali Sağır’ın yer alması, hemde İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve diğer yanında Milletvekili Hüseyin Örsü aldığı masada yer alması, “Koray Aydın Ali Sağır’dan vazgeçmiyor. Yine teşkilata 'Ali abinizi üzmeyin' 'Ondan habersiz bir şey yapmayın' mesajı veriyor.

Bu mesaj İYİ Parti kulislerinde yankılanırken bizde bir ekleme yapalım! Bu mesajı bizce yanındakilere Milletvekili Hüseyin Örs ve İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ye de veriyor. Belkide en çok onlara! 

O FOTOĞRAF KARESİ NEYİ GÖSTERİYOR?
İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, İl Başkanlığında Koray Aydın’ın basın toplantısı düzenlerken o toplantıya katılmaması da yorumlandı. Bizim analizimiz şu; İlçe başkanları davet edilmese de il başkanlığı bu toplantıyı yapsa bile Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun’un Milletvekili, il başkanı ve genel başkan yardımcısının olduğu masada oturmalıydı. Yer bulmalıydı! Bu bir güç gösterisiyse en sağlam ayaklarından biri Ortahisar’dır.

Ama neden yoktu? Hatta Koray Aydın parti binasındayken o da ordaydı. İlçe başkanlığı makamındaydı.

Şimdi kulislerde söylenenleri hatırlayın yazmıştık. Demiştikki; İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve ilçe Başkanı Erdal Uzun’un arası açık. Koray Aydın’ın il başkanlığındaki fotoğrafı şunu gösteriyor hala aralarındaki problem çözülmedi. Belkide çözülmüştür sorun yoktur, ama bu fotoğraf karesine bakan öyle demez. Yakında zaten farklı detaylar vereceğiz.
Şimdilik fotoğraf karesinde kalalım.

ÖRS KANUNLARINDAN KUVVETLİ KANUNLARINA BİR BAKALIM
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün parti içerisinde kendine ait kanunları olduğunu belirtmiştik. Hani bir tanesi kendi programını kendi yapar! Partiden istediğini davet eder. Normalde partilerde il başkanlığı programı yapar milletvekili de buna uyar. Ama o öyle yapmıyor! Ayrıca Hüseyin Örs’ün kendi ekibi vardır. Çok da o ekibine fakrlı partiden kurmayları katmaz. Bu gibi detaylar sonrası Hüseyin Örs kanunları vardır diye belirtmiştik.

Şimdi size bir de Azmi Kuvvetli kanunları verelim biraz.. En son partide köstebek aramış. "Kafulluk’a parti içindeki özel sözlerimiz nasıl gidiyor" demiş... Köstebek ararken il yönetim kurulu üyelerinin yazıştığı, bilgilendirildiği WhatsApp grubundan bir kaç ismi elemiş. Bildiğin engellemiş, gruptan atmış!

Şimdide partide kendisi aleyhine konuşacak her ne varsa, kim varsa bir siyah liste hazırlıyormuş. Ama şöyle bir şey var disipline vermiyor! E ne yapacak o halde?

Neyse yakında öğreniriz.

Bu arada Koray Aydın’ın Trabzon temaslarında en dikkat çekici ziyaret il başkanı Azmi Kuvvetli ile sosyal medyada münakaşa eden bir isme oldu. Bu ismi öğrenemedik. Bir İYİ Partili “Bu ziyareti neden irdelemiyorsun kafulluk” diye çıkıştı.

Dedik bi dakka isim ver? Dediki; Sen bul az çalış!

Bu ara İYİ Partililer bizi çok yoruyor. Lafa bak! "Sen bul çalış"

AK PARTİ KULİSLERİNE BİR BOMBA BIRAKIYORUZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun son karıştığı tartışmanın bir başka boyutunu ele alalım bugün. Çünkü AK Parti teşkilatlarında hiç bu kadar zirve yapmamıştı kulisler. En son ne açıklama yapmıştı?
Hatırlayın.. Bugün manşetimizde..
Haberi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Kısaca özeti şu; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, bir demecinde 'CHP'nin iktidara gelmemesini' işaret ederek "Allah nasip etmesin" demişti.

Bu sözlere CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan cevap gecikmedi. "Ayvazoğlu, CHP'nin sahaya inmesinden rahatsız!" yanıtını vermişti. Bu kavgaya AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'da katıldı.

Sezgin Mumcu, CHPli Ömer Hacısalioğlu'na çok ağır şekilde sözlerle sert çıktı.

Sözleri haberin içerisinde okursunuz. Biz dikkatinizi başka bir yöne çekeceğiz.

AK Parti kulislerinde şu deniyor; "İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu olunca konu titizlikle davranıyor ama diğer vekiller olunca tek çıtı çıkmıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya aylarca saldırıldı doğru düzgün bir açıklaması bile olmadı. Acaba neden?"

Veee bombayı bıraktık.

Hadi şimdi biz tekrar kulislere dönüyoruz siz etkisiyle biraz yoğrulun.