BİR ANALİZ VE YAPTIĞIMIZ KATKI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu için Karadeniz’de Son Nokta bir tespit yaptı. Enteresan bulduk. Bakın ne diyorlar; “Sesi titriyordu ama şimdi salonu inletiyor”

Yorum ve tespitin başlığı bu şekilde..

Detayında, “Gözlemledikki AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu siyasete iyice ısınmış durumda. Göreve geldiği ilk günlerde eline mikrofonu aldığında sesi titreyen Başkan Mumcu, Danışma Meclisinde tüm salonun alkışını alacak bir konuşmaya imza atabildi. Başkan Mumcu Yomra’da yaşanan yaşanan istifaların odağında kalsa da Danışma Meclisi’nde gösterdiki teşkilatın tamamı arkasında…”

Bildiğimiz kadarıyla Sezgin Mumcu yeni başlamadı siyasete.  Haydar Revi yönetiminde de yer almıştı. E haliyle şu an siyasete ısınmışsa geç ısınmıştır! Neyse demekki ısındırılıyor.

Sesine diyecek birşeyimiz yok!

SEDAT PEKER BOŞA SALLADI

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanlarından Erdem Sürmen’i yazdı. “…Erdem Sürmen var. Eşi de yapılan evlilikten sonra Trabzon Ak Parti il başkanlığı kadın kolları başkanı oldu (yani Ak Partiyi ele geçirme operasyonuna devam ediyorlar)” diye bir tweet mesajı yazdı.

Bu mesaja AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları eski Başkanı Aykut Mert, şöyle cevap verdi;

“Şimdi eksik istihbarat ne hallere düşürür görün… eşi Meryem Sürmen Gençlikte çeşitli birim başkanlıkları, belediye gençlik meclisi dahil yetişerek geldi. Erdem Sürmen ise ilçe ,il, genel merkez ve bir kaç bakanlıkta çeşitli görevler almış partinin kuruluşunda var olan biri…” ifadelerini kullandı.

ŞİKE KAVGASI TRABZON’DA SİYASETE BULAŞTI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, tepki gösterdi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan doğru söylüyorsa 2010-2011 sezonu şampiyona kim ?“ diye sordu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un mektubuna karşılık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Fenerbahçe dik durmasaydı FETÖ futbolu dizayn edecekti” ifadelerini kullanmış epey bir tartışma yaşanmıştı.

Bu ifadelerin üzerinden AK Parti’ye gönderme yapan ise Gelecek Partisi oldu. İl Başkanı Velioğlu, sosyal medya hesabından AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya, “Muhalefeti yalan konuşmakla itham edeceğine kendi genel başkanın sayın Erdoğan’ın “Fenerbahçe dik durmasaydı FETÖ futbolu dizayn edecekti” sözü doğru mudur, onu açıklasın. Eğer doğruysa Erdoğan söylüyorsa 2010-2011 sezonu şampiyona hangi takımdır açıklayın” şeklinde ifadeler kullandı. Sezgin Mumcu buna cevap vermedi.

Bu arada İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de “3 Temmuz, Türk futbolunun Trabzonspor'a karşı oynanan bir oyun olduğunun tescil edildiği gündür. Unutmadık unutturmayacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

Şike sürecinde hatırlarsanız CHP ve MHP Genel Başkanları da Fenerbahçe’ye sahip çıkmışlardı. İYİ Partili Koray Aydın da ‘şike var’ demiş Trabzonspor’a sahip çıkmıştı.

Yani AK Parti’ye gönderme yapacak bu konuda bir kaç parti kaldı!

AK Parti’den Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’de bu konuda net ses oldu, çatlak ses de diyebiliriz şike vardır Fenerbahçe şike yapmıştır ifadeleri ile çıkış yapmışlardı.

TRABZON VALİLİĞİ EN SON KONAKÖNÜ’NÜ PAYLAŞTI

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından turizme katkı olmak, kenti tanıtmak adına bazen fotoğraf ve tanıtıcı videolar paylaşıyorlar.

Bu paylaşımlardan en son Trabzon Valiliğinin yaptığı dikkatimizi çekti.

Trabzon Valiliği Basın Bürosu Araklı İlçesi Konakönü’nü paylaştı. Çok güzel bir paylaşım. Bizde bu paylaşımda ki görselleri koyalım.

Daha önce burayla alakalı foto galerimiz vardı ( https://www.haberlobi.com/konakonu-trabzonda-vazgecilmez-arasinda-yer-aldi-resimleri,217.html )

Linki tıklayarak sizde galerimizde dolaşabilirsiniz.

HABERLOBİ GÜÇLENEREK YOLUNA DEVAM EDİYOR

Haberlobi ekibi güçlenerek yoluna devam ediyor. Yeni farklı bakış açıları ile gündeme renk kattı.  İnternet haberciliğinde sıradanlaşan, tek düze geleneği ortadan kaldırdı! Farklı tasarımlara yol açtı. Ayrıca günde damga vuran manşetleriyle kendinden söz ettirmeye başladı. Haberlobi ekibinin en büyük özelliği, yeniliğe açık olmasıdır. Yakında yeni stüdyoları ile farklı yorumcuları ile gücüne güç katarak yoluna devam edecektir. Okurlarımıza takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Yazar kadromuzu da unutmayalım. Hepsi değerimiz.. Hepsi sitemize ciddi bir farkındalık katıyor. Şu anda güncel yazı yazan her gün sitemize yazısı giren bir çok isim var. Yakında onlarla da bir araya geleceğiz ve sizlere yeniden onları tanıyacağız.

Hepsine tekrar teşekkürler.