Haberlobi/Haber Servisi

TRABZONSPOR BASKETBOL KULÜBÜ’NÜ KİMLER KAPATTI?

Cumhuriyet Gazetesi’nden Trabzonspor yorumcusu Hasan Al, aynı zamanda ‘Kupa Başbakan’da’ kitabının yazarıdır.

Arada bir Trabzonspor’u İstanbul’dan yorumlar.

Euroleague finalinde Barcelona’yı 86-81 mağlup eden Anadolu Efes Avrupa şampiyonluğuna ulaşınca herkes gibi o da yorum yaptı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün neden olmadığını neden kapatıldığını yazdı.

Hasan Al, “Avrupa şampiyonu olan Anadolu Efes'i kutluyorum... Takımın en önemli  oyuncularından biri olan Sertaç'ı ayrıca tebrik ediyorum...

Trabzonspor Basketbol takımını yok eden Ahmet Ağaoğlu'nu da bu vesileyle bir kez daha kınıyorum…” ifadelerini kullandı.

O süreci yakından tanıyan bilen biriyiz. Trabzonspor Basketbol Kulübü’nü borç batağına sokanlar Abi Hopikoğlu başkanlığındaki yönetimdir. Hacizler geldi.. 10 milyon liradan fazla borca girildi.

Hatta bu da yetmezmiş gibi aynı yönetim, “5 milyon lira para verirseniz kulübü size devrederiz” dediler.

Buna şu anki mevcut yönetim şahittir.

Kulübü hem borçlandıracaksın hemde üstüne para isteyeceksin!

Şimdide Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine, “Siz kapattınız kulübü kapattırdınız” diye suçlayacaksın!

El insaf..

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün kapanmasında kimlerin emeği olduğunu herkes biliyor!

Kimse 3 maymunu oynamasın..

EYLEM YAPACAĞINIZ YER ÇAYKUR’UN ÖNÜ DEĞİL RİZE LİMANIDIR

Aktivist gazeteci yazar Şükrü Üçüncü, kaçak çay üzerine ilginç bir yazı kaleme aldı. Şükrü Üçüncü Rize’de eylem yapan çay üreticilerine seslenerek, “eylem yapacakları yer ÇAYKUR’un önü değil Rize limanıdır” dedi.

Şükrü Üçüncü şunları kaydetti;

“Rize’de çay eylemi yapanlara benden selam söyleyin eylem yapacakları yer ÇAYKUR’un önü değil Rize limanıdır....

O limana her yıl tonlarca çay yurt dışından getiriliyor... Hatta kaçak çay olduğu da söyleniyor... Özel sektör de paketlere harmanlanıyor piyasaya sürüldüğü iddiası var...

Gidin özel sektörde hangi markalar bunu yapıyorsa ifşa edin orada eylem yapın...

Garip devletin kapısında eylem yapıp hopur hopur getiren özel sektöre sesiniz çıkmıyor...

Neden Mafyadan korkuyorsunuz öldürür sizi değil mi..?

Yıllarca haberlerle gündeme getirdim bir tanenizin sesi çıkmadı... Şimdi çıkmış konuşuyorsunuz.... alın size bir haber linki bırakıyorum bu çay hangi fabrikaya gidiyordu....

Karayolunda jandarma göz açtırmayınca denizden getirmeye başladılar....

Detaylı şekilde bir yazı yazacağım sizi ifşa edeceğim.... Yüreğiniz varsa harbiden çayınıza sahipseniz kaçak çay işleyen fabrikaları biliyorsunuz önlerinde eylem yapın…”

ABDULLAH AVCI’NIN EN ZOR KARARI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezonu şekillendirirken en zor kararını verecek. Abdulkadir Ömür ile bu sezon sözleşme yenilemesi gereken Trabzonspor, bakalım sözleşmeyi uzatacak mı? Ya Uğurcan? Ne olacak?

Abdullah Avcı Abdulkadir Ömür’ün ve Uğurcan Çakır’ın satılıp satılmaması noktasında bir karar verecek. Bu nedenle çok zor günlerde yaşıyor. Yönetim Avcı’nın raporuna göre hareket edecek.

TAKSİM YOKUŞUNA DOĞALGAZ YENİ GELİYOR

Trabzon’da doğalgaz çalışmaları bir türlü tamamlanamadı. Bundan dolayı Trabzonlulara sorsalar ki, “Hakkınızı helal ediyor munusuz?”

Vallahi cevabı yazmayalım! Herhalde anlayan anladı. 2008 yılında geldi doğalgaz. Yani o yıllarda 3-4 yıla tüm şehirde tamamlanacağı sözü verildi.

Lakin yıl 2021 Taksim yokuşuna ancak doğalgaz hattı döşenmeye başlandı.

Ancak daha yeni çalışmalar başladı!

13 yıl sonra maalesef..

YARIN TRABZON’DA DİĞERİ ANKARA’DA İKİ DÜĞÜN YAPACAK

İş insanı Volkan Peker ile Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı doktorlarından Duygu Selimoğlu, dünya evine girecekler. Volkan Peker davetiyemizi getirdi.

Düğün yarın Cephanelik Restoran’da saat 19’da başlayacak. Düğün için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Şimdiden tüm sevenlerini düğünlerine davet ettiler. Tabi sosyal mesafeli, maskeli bir şekilde.. Her şey kuralına uygun şekilde yapılacak.

Aileleri Sariye ve Hayati Selimoğlu, Müjgan ve Müslim Peker’in heyecanları tarifsiz.. Bir düğün de 5 Haziran tarihinde Ankara Atlı Spor Kulübü Salonu’nda gerçekleşecek. Başkentteki sevenleri unutulmadı.

Haberlobi ailesi olarak çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

SEZGİN MUMCU’NUN KULE HATIRASI NASIL OLDU

369 metrelik kule uzunluğu ve deniz seviyesinden 587 metrelik yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek yapısı olan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi resmen açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi Açılış Töreni'ndeki konuşmasında, Türkiye'nin dünyanın en stratejik pek çok güzelliği bir arada barındıran coğrafyada kurulan bir ülke olduğunu, İstanbul'un da tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de dikkatleri üzerinde topladığını söyledi. Törene Trabzon’dan da ilgi vardı. A takımıyla birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da burada yer aldı. Bir de kuleyle birlikte selfie çekildi. Bunuda sosyal medya hesabından paylaştı.