HÜSEYİN ÖRS ÇIKAN KAVGADA TARAFINI SEÇTİ

İYİ Parti’de sorunlar günden güne artıyor. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatında yaşanan sorunlar karşısında Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun tarafında kaldığını, İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve bazı il yöneticileri ile arasının açık olduğunu daha önce yazmıştık! Tespitlerimizi güçlendirecek bilgileri sağladıktan sonra kaleme aldık ve karşılığında iddiaların hiçbirine taraflar cevap vermeyerek aslında İYİ Parti koridorlarında konuşulanların, yaşananların doğru olduğunu göstermiş oldular.

Yalan olmadıklarını kulis bilgilerimizin doğru olduğu hatta bunlara daha bir çok şeyin eklendiğini gördük, işittik, şikayetler aldık! İYİ Parti Trabzon’da başka bir deyişle fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Bu fırtına sancak tarafından dalga dalga geliyor!

BUNDAN SONRA BANA SÖYLEMEDEN KİMSE İSİM İSTEMESİN

Mesela daha önce kaleme aldığımız İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun’un arasının açık olması yeni bir tartışmayı başlatmış!

Bu tartışma şu; il başkanlığı tarafından parti programları yapılırken ilçe yönetiminden bir isim çağırılırken İlçe Başkanı Erdal Uzun’a haber verilmiyormuş. İlçe Başkanı Uzun da buna tepki göstermiş!

Sesini yükseltip, İl yönetimini arayıp, "Bundan sonra bana söylemeden kimse isim istemesin" diye gürlemiş…

Tavır almış!

Bir parantez açalım buraya; Milletvekili Örs ne ilçeye ne ile uyuyor, gideceği yeri partiye danışmanıyla bildiriyor kendi programını yapıyor! Hatta İl Başkanı Kuvvetli’nin programına katılmadığından İl Başkanı da ona dargın, mesafeli..

Neyse devam edelim..

İl Başkanı Azmi Kuvvetli İlçe Başkanı Uzun’un tavrını  İl Divan toplantısında gündeme getirip, “Onlar bana hep karşı durdular, bu şekilde tavır alamazlar. Biz istediğimiz ismi çağırırız” diye serzenişte bulunmuş.

Odada bir an buz kesmiş!

Ama bir isim dayanamayıp o’na cevap vermiş!

"Ortahisar’ı mı konuşacağız, masaya yatıracağız" diye..

Ve tartışma itiş kakışa kadar sürmüş. Hatta bir il yöneticisi odadan kovulmuş!

Bakar mısınız şuraya? İktidar olacağız diyen teşkilata?

Böyle mi yönetilmeli? Bize bu sürtüşmeler çok itici geliyor ya size? Biz bunları yazdığımızda her türlü şeyi arkamızdan söylüyorlar. Söylemeye devam etsinler! Bu tür tartışmalar İYİ Parti koridorlarına kadar taşarsa, sokağa çıkarsa, kulislerde gündem olursa, kaleme almayacağız da ne yapacağız?

Çizik taş mı oynaycağız?

Fal mı açacağız?

Kayaların üstüne çıkıp denize taş mı fırlatacağız.

Gerçi Trabzonspor’un maçı vardı..

AZMİ KUVVETLİ’DEN GECE YARISI MESAJI

Bitmedi! İYİ Parti’de bir süredir olanlar gerçekten trajikomik! İl yönetiminde Facebook kavgası yaşandı! Bir kaçı diğer il yönetici arkadaşlarını engellediler. Aralarında sosyal medyada kavga çıkmış. Geçen gecede iddiaya göre İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli il yönetim kurulunun WhatsApp grubuna şunları yazdı;

"Değerli dava arkadaşlarım, bana yapılan alçakça saldırılara karşı fedakarca emek vererek bugünlere gelmesine katkı verdiğiniz partimizin kurumsal kimliğine zarar vermeme adına; sosyal medya hesaplarınızdan kimseye cevap vermeyin."

Sabah saatlerinde de şunları ekledi;

"Arkadaşlar, onurum, gururum, değer yargılarım çiğneniyor ama bulunduğum konum gereği bir şey yapamıyorum. Artık hepimize yapılan küfürler ve şahsıma yapılan hakaretleri kaldıramıyorun lütfen birlikte bir çözüm bulalım."

Bu mesajlar bir veda mı? Bir güç gösterisi mi? Nedir anlayamadık!

Hatta kulislerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından 2 kez uyarıldığı söylenmişti kaleme almamıştık! Yalandır dedik… Şimdi olanlara bakıyoruz da aklımıza ilginç cevaplar gelmiyor değil…

İYİ Parti Trabzon’da epey karıştı… Yakında yeni bilgilerle karşınıza çıkacağız..

Beklemede kalırsanız seviniriz...

Hani merak etmiyorsanız da söyleyin bilelim...

AK PARTİ MEYDANA MASA ATTI

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı meydana masa kurdu. Bu masayı  Ortahisar İlçe Başkanı Sebahaddin Çebi koydu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç masanın bir tarafında, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu masanın diğer tarafında yerini aldı.

Masaya gelen vatandaşlar, yani selam verenler masaya davet edilerek oturuyor. Dertlerini anlatıyorlar.

Başkan Çebi not alıyor, Başkan Genç dinliyor. Milletvekili Ayvazoğlu cevap veriyor. Bu masayı ilk defa gördük. AK Parti iktidarı boyunca meydana böyle masa kurmadı. Evet kuruldu çadır, bayramlaşma, törenler için masalar kuruldu. Bu öyle masa değil. Bu şatafatsız, vatandaşla buluşma masası. Şimdi Milletvekili Ayvazoğlu konuğu oldu yakında diğer vekiller de olacakmış. Başkan Çebi bu konuda ısrar ediyor. Bakalım bize bu masadan nasıl haberler çıkacak..

TRABZONSPOR YÖNETİMİ MAÇI TAM KADRO İZLEYECEK Mİ?

UEFA Konferans Ligi'nde bir sonraki turun eşleşmeleri belli oldu. Trabzonspor Molde'yi elerse Roma ile karşılaşacak.

Molde ile Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda karşılaşacak olan fırtına morali çok yüksek.

Maç için biletler nerdeyse tükendi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nda ayrı bir heyecan var. Trabzonspor yönetimi tam kadro olacaklar.

Müthiş bir açılış olacak. 500 günün ardından Trabzonspor seyircisiyle buluşacak. Bu maçı alıp moralli bir başlangıç yapmak isteyen Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, yeni transferlerini de vitrine çıkaracak.

Bu maç geçekten herkes için müthiş bir başlangıç olacak.

Bu arada UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maçı 5 Ağustos Perşembe günü 20.30’da başlayacak. Lakin hangi kanal verecek? Aspor deniyor, TV 8 deniyor..

Henüz resmi bir açıklama gelmedi.

ŞÖYLE DÜŞÜNDÜK; BULANIK SU ZİYARETİ HERHALDE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne TİSKİ üzerinden 'bulanık su' eleştirisi vardı. Konuyla alakalalı BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu’nun eleştiri ve videoları haber olmuştu. Bizde konuyu takip etmiştik.

Haberi okumak için bu linki tıklayın:

(https://www.haberlobi.com/trabzon-haber/tiski-den-bbp-li-yahya-aksu-nun-bulanik-su-elestirisine-h14519.html)

Devam edelim..

Bizde BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu’ya şöyle seslenmiştik: "Yahu Millet ittifakındansın. Trabzon’da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na en rahat ulaşabilecek kişilerdensin. Bunu gidip kendin neden sormadın da sosyal medyada paylaştın"

Yani haklı değil miyiz?

Neyse devam edelim..

BBP Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyareti Büyükşehir twitter hesabından duyurdu.

Sanırız bu ziyaret son yaşanan su konusunda!

Başkan davet etmiş ve bilgilendirmiş olabilir.

Tuhafımıza giden BBP Başkanı Aksu hala paylaşmadı?

Yani görmedik sosyal medya hesabında neden..

Çünkü ziyaret dündü?

Neyse yakında görüşeceğiz, kendisine kafulluk olarak, sorularımız olacaktır.

TRABZON SAHİLLERİ DOLDU TAŞIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü oturumla dünki oturumunda Yalıncak Plajı de ele alındı. 50 milyon liralık kredinin içerisine Yalıncak plajı yapım işi de eklendi.

Neredeyse 2 haftadır bütün plajlar dolu. Hayır sahilde kalacak yer kalmadı. Marbella, Paşa Tatil Köyü, Sürmene Çamburnu.. Bu turist ağırlama konusunda sahilde ciddi bir çalışma yapılırsa Trabzon her sene daha büyük turist kafileleri ağırlar. Yapılaşmadan bahsetmiyoruz, turisti sahilin dokusunu bozmadan ağırlamak, bir kaç gece daha Trabzon’da kalmasını sağlamaktan bahsediyoruz.