BENİ SATTILAR DEMİŞTİ YENİDEN ADAY

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine neredeyse bir yıl var. Biz yine de önden pozisyon alanları görüyoruz ona göre davranıyoruz. Öyle al gülüm ver gülüm yok! Sakin sakin yavaş yavaş… Leyirr leyir.. Neyse son bir TTSO seçim kulisi verip diğerine geçelim. Ekrem Çapkınoğlu, TTSO Başkan adayı olmak için kolları sıvadı ve tek tek üyeleri geziyor. Çalışmalarını yapıyor.

“Geçen dönem kendi ekibim beni sattı” diyerek adaylıktan çekilmiş, karşı tarafın listesine destek vermişti!

MÜTEAHHİT KAFASINI YAŞAYANLAR VAR

Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi İbrahim Usta, dün basın toplantısı düzenledi. Neredeyse Trabzon’un bütün basını oraya katıldı. İnanılmaz kalabalıktı. Oturacak yer kalmadı! O derece yani.. Epey ilgi gördü Usta..

“Ben sizinle dertleşmeye geldim, hasret gidermeye geldim” dese de her konu kendisine soruldu. O da cevap verdi. “Trabzonspor için ceza aldım, hapis yattım kim bunu yapar?” deyince basın mensubu arkadaşlarımız da altta kalmadı. Anında ‘ben şunu yaptım’ ‘ben bunu yaptım’ diye ekleştirdiler.

Bir ara toplantı sonuna doğru müteahhit soruları geldi. Konutlar, projeler.. Bu işleri bilen basın emekçilerimiz var! Müteahhit kafasını yaşayanlar var! E alışkınlar o işlere ne etsinler!

Sormadan edemiyorlar..

TRABZON’DA İL BAŞKANLARI SAHAYA TAM İNDİ

Pandeminin bitmesiyle AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, sahaya indiler. Ciddi çalışmalar yaptıkları, vekilleri yönlendirdikleri, program yaptıkları görülüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu ile ziyaretlere çıkan Sezgin Mumcu, ayrıca il başkanlığına gelen ziyaretçilerini ağırlıyor, fırsat buldukça da onlardan bazı fotoğraf ve mesajlar paylaşıyor.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, en son CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı ağırladı. Karaca ve partilileri ile sahadaydı.

Trabzon’da siyaset kazanı kaynıyor. Hemde fokur fokur.

Bu arada Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 16 Temmuz’da Trabzon’a gelecek. İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu bu nedenle ciddi bir hazırlık içerisinde…

Partilileri ile Genel başkanını buluşturmanın yanı sıra bir de esnafla buluşturacak.

HEPSİNİ ANLADIK DA SİZ TRABZONSPOR DÜŞMANI MISINIZ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu cebinden kaç lira verdi diyenlere sonuna şunu ekleştiriyorlar; “Kulüpte bir kaç yönetici verdi onu biliyoruz”

E bir dakika!

Ahmet Ağaoğlu’nun yönetiminde verildiyse, haliyle Ağaoğlu’nun ekibi vermişse, onun döneminde bu ödemeler yapılıyorsa, onun döneminde Trabzonspor genel kurula mali anlamda rahat giriyorsa (diğer rakiplerine göre) haliyle Başkan Ağaoğlu’nun başarısı değil mi?

Anladık gareziniz var. Anladık sevmiyorsunuz!

Hepsini anladık da siz Trabzonspor düşmanı mısınız?

Hayır bilelim de ona göre konuşalım!

Bir abimiz vardı hep şunu derdi; “Yavrum bak başkanına sahip çık, ekibin başarısı başkanın başarısıdır. Biz bir ekibiz.”

Bizde şimdi böyle sesleniyoruz..

HAMSİK TRABZON’A İNDİKTEN SONRA HANGİ MEDYA GRUBU ÖZÜR DİLEDİ?

Trabzonspor denince son yıllarda Aspor-Fotomaç denir. Turkuaz medya denir. Sabah denir.. Ciddi bir bilgi akışı ve yakınlığı vardır. Bu da Serhat Albayrak’tan kaynaklıdır. E dün Marek Hamsik geldi.

O kesimden canlı yayın yoktu. Normalde canlı verirdi. Hadi diğerlerini anladık, sonuçta böyle bir transferi vermek istenmezler ama kelepir bir topçuyu alsa Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş 3 saat canlıdan çıkmazlar! Hamsik gelmiş yer yerinden oynaması gerekirken  -ki Trabzon’da oynadı- onlar yoktu. Aspor’a ne oldu? Meğer gecikti. Yunus Emre Sel bu gecikmenin trafikten kaynaklandığını ifade edip özür diledi. Yani bilerek yapılan bir durum yok, Yunus kardeşimiz olağanüstü bir gecikme yaşadı. Kendiyle alakalı değil durum. Biz samimiyetine inandık güvendik.

Emeklerine teşekkür ettik.