KOCA VİYADÜK ORTADA KALDI PİÇ OLDU

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Boztepe’de yapılan tünel ve büyük viyadüğün oluşturduğu görüntüyle ilgili, “Açıkçası Boztepe’deki şu an ki görüntü benim de içimde pek sinmiyor. Dışarıdan bakıldığı zaman şehrin siluetini bozan görüntü. Bu saatten sonra ne yapılabilir de o görüntüyü ortadan kaldırabiliriz düşünülmeli. Bir takım kapatıcı peyzaj çalışmaları yapılabilir. Grafiti çalışmaları yapılıyor, bu çalışmalar ile oradaki duvar bitki örtüsüne uygun boyanarak görünmez hale getiriliyor, mesela bu tür çalışmalar yapılabilir. Ahmet Metin (Genç) Bey’e önerdim, Murat (Zorluoğlu) Bey’e de önereceğim. Aslında her kesimin dediği gibi daha çok Güney Çevre Yolu’na odaklanılmalıydı ama Kanuni Bulvarı da gerçekten bir ihtiyaçtı..” İfadelerini kullanı.

E bundan herkes rahatsız.

Trabzon’da herkes.

Orayı yapan AK Parti de rahatsız..

Projeyi getiren de rahatsız.

Yahu kardeşim herkes bundan rahatsızsa.. Kim hangi güçle neden yaptı?

Ne cesaretliymiş kim yaptıysa maşallah..

Koca viyadük ortada kaldı.. Piç oldu.. Kimse sahip çıkmıyor yahu!

AHMET DAVUTOĞLU’NA  O TEZAHÜRATI HATIRLATTI 

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu güzel bir organizasyona imza attı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu, Trabzon basınıyla buluşturdu. Bu organizasyonu diğer partiler düşünmedi yapmadı. 

Bu Anadolu’nun sesi olan medya mensuplarınca önemli olarak not edildi. 

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na soru soranlar arasında Haberobi Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı da vardı. 

Karadeniz Bölgesi’nden Trabzon’dan kamuoyu araştırmaları yapıp yapmadıklarını sordu. Genel Başkan da yaptığını söyledi. 

Tabi Karadeniz Bölgesi’nde AK Parti açık ara önde diğer partilere göre… 

Bunu Davutoğlu’nun kendisi de biliyor. Kendisi de söyledi. 

Ayrıca Ustabaşı o’na AK Parti’deyken Rize ve Trabzon ziyaretlerinde ve kongrelerinde AK Partililerin nasıl hitap ettiğini, nasıl sevgi gösterisinde bulunduğunu hatırlatmasına gülümsedi. 

Şöyle deniyormuş “Osmanlı’nın yiğit oğlu, Hoca Ahmet Davutoğlu” 

Bu tezahüratla salona girmişti.. 

Ne günlerden ne günlere.. Öyle değil mi? 

PERDE ARKASINI KAFULLUK YAZDI GÜNDEME TAŞIDI

Trabzonspor Kulübüyle alakalı neler olduğunu ilk kafulluk yazdı. Neler yaşandığını?  Abdulkadir Parmak krizinden öncesi perde arkası… 

Abdulkadir Parmak’ın yanında hangi yöneticilerin durduğunu Abdullah Avcı’nın hangi yöneticiler?  Yönetim kurulunda alınan oy birliği neydi.. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nerede veto yedi? 

Hangi Başkan Yardımcısı rest çekti. Ama hepsini..  Haberlobi yazdı…

Neyse takip edenlerimiz çok olsun!  Spor servisimize bir maşallah alalım ve yeni gelişmeleri anlatalım.

KİMDİ O İKİ YÖNETİCİ?

Abdulkadir Parmak oylamasında bütün yöneticiler Abdulkadir Parmak’a Abdullah Avcı’nın verdiği cezayı onayladı. Yalnız iki tanesi Parmak’tan yana, ufak bir cezayla geçiştirilsin dedi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kararıydı bu… Toplantıya girmeden bu iki yönetici Ağaoğlu ile kafa kafaya verdi. Sonuç ne oldu? Kimdiler? Bir tanesi Ömer Sağıroğlu oldu. Diğerini teyit edemedik edince yazacağız. Bu ayrıntılar basit ayrıntılar değil..