AHMET AĞAOĞLU YÖNETİMİNDEN VETO YEDİ

Trabzonspor Kulübü’nde dün gergin anlar yaşandı. Maç öncesi Abdulkadir Parmak’a ne ceza verileceği görüşüldü. Herkes Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın ne yapacağını merak ediyordu.
Abdulkadir Parmak konusunda Asbaşkan Alp ve Başkan Yardımcısı Doğan, Başkan Ağaoğlu’na tam zıt görüşte birleşti. 
Ağaoğlu ‘kadro dışı kalmasın’  dedi, Alp ve Doğan ‘Abdullah Avcı ne ceza verirse o olsun yani kadro dışı’ dedi.

Başkanın dediği olmadı!

TRABZON’DAN İKİ YÖNETİCİYLE KALDI

Abdulkadir Parmak olayı kulüpte yeniden farklı fikirlerin oluştuğunu, yönetimde var olan krizlerin yeniden ortaya çıktığını gösterdi.

Peki ne oldu? Abdulkadir Parmak konusunda yönetimde yapılan oylamada ne yaşandı? Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yanında sadece Trabzon’dan iki yönetici yer aldı. Diğerleri Karşı cephede yer aldı. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın dediği oldu.

Hatta bu görüşme yapılırken dikkat ettiniz mi bilemiyoruz ama Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Aspor’a “Hocamızın yanındayız” dedi. (Haberi)

İçerden aldığımız bilgiye göre Trabzon’dan bir yönetici “Yahu TV’den karar aldığımızı söyledi Ertuğrul başkan, biz ne oylaması yapıyoruz” diyerek şaşkınlığını gizleyememiş.  Herkesin duyacağı şekilde....

BU İŞİ UZATMAYALIM HAVASINDAYDI

Parmak krizi Trabzonspor Kulübü’nde önemli bir şeyi daha gösterdi.. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, artık yanında bir iki yöneticiyle kaldı. Yeni bir kongre öncesi önemli şekilde imaj kaybına uğradı. 
Başkan Ahmet Ağaoğlu, bir gün öncesinde “Bu işi uzatmayalım ufak bir ceza verip kapatalım” havasındaydı lakin öyle bir karşısında blokla karşılaştı ki, Yönetimin çoğunun Abdullah Avcı’nın yanında yer almasının şaşkınlığını yaşadı.
Ağaoğlu yeni çok zor bir sürece girdi. 

KULİSLERDE MÜTHİŞ BİR HAREKETLİLİK YAŞANDI

Peki iddialar, kulislerde konuşulanlar neler? Gelin kafulluk ekibi sizi bunlarla yüzleştirsin!

1- Abdullah Avcı’nın yönetime uyguladığı katı kurallardan rahatsız olan Başkan Ağaoğlu, Avcı’nın bu tavrını kırmak istiyordu. Parmak krizinde Avcı’ya karşı olması bu nedenledir.
2- Abdullah Avcı’nın Parmak krizinde istifa etmesini bekleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, bunu yapamadı.
3- Seneye takımı kurmak isteyen Abdullah Avcı’ya karşı hamle yönetimin çoğunluğunda ters tepti.
4- Abdullah Avcı’nın kuralları rahatsız etti. İdmana yöneticilerin girememesi, takım otobüsüne Başkan dahil kimsenin alınmaması Ağaoğlu’nu kızdırıyordu. Avcı’dan yana olmaması olarak da bu sebepler gösterildi.
5- Başkan Ağaoğlu yeniden kongrede aday olmak için gücünü göstermek istedi ama duvara çarptı.