GANİTA’DA ÜST ÜSTE

KAT ÇIKILIRKEN NEREDEYDİNİZ!

Trabzon gündemi öyle değişiyorki, bu hafta  Çimento Fabrikası yanındaki kömür tozları yine sıcaklığını korudu. O tozlar şehre yayılıyor. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, işin peşini bırakmıyor. Bürokratları aradığı biliniyor. Çevre İl Müdürlüğü elinde ceza kağıdıyla gezmeye başladı. Başkan Çebi, yakında Değirmendere üzerinde, dereyi kirleten işletmelerle alakalı da dosya hazırladığı ifade ediliyor.

Öte yandan Ganita mevzusu var. Ganita’da neler oluyor? Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ganita’nın tekrar kazandırılması için elinden geleni yapıyor. Orjinali bozulmasın demiştik. Lakin bugüne kadar bozulacağı kadar bozulmuş, şimdi Başkan Zorluoğlu bunu kurtarmanın derdinde. Oradaki keşmekeşliği hem yıktı, hemde oraya deniz keyfi olacak bir teras yapmak istiyor. Hafızamız yerinde hoş..

Oraya işletmeci beton duvarlar yaparken, üst üste kat çıkarken ne kimse sesini çıkarabildi ne de oraya inip bu nedir kardeşim ya diyebildi. Şimdi Başkanın bu projesi beğenilmiyorsa, bir tuhaflık var gibi geliyor. Başkan Zorluoğlu, “Çocukluğum geçtiği yer” diyerek Ganita’ya hassasiyetini belirtti. Bu projeden umudu var. Bizde bu umuda güveniyor Ganita’nın insanlara açılan güzel bir yer olacağını düşünüyoruz.

YÖNETİM ABDULLAH AVCI’NIN YANINDA YER ALDI MI?

Trabzonspor oyuncuları arasında son yıllarda performans düşüklüğü herkesi etkiledi. Bunun nedeni mali anlamda değil. Hani eskiden olur ya parası ödenmeyen, içerde alacağı olan futbolcular vardı.

Şimdi öyle değil.

Haliyle nedendir bilinmez hiç sorun yokken ve takım böyle bir çıkış yakalamışken eften püften takımlara son dakikalarda puan kaybedilmesi, Galatarsay maçında da son dakika aynı şeyin tekrarlanması, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı’yı çileden çıkardı.  Abdulkadir Parmak’ın da bu şekilde tavır sergileyip, son dakikalarda oyuna girmek istememesi tamam Abdullah Avcı’yı çileden çıkardı.

Bu noktada en önemli konu Trabzonspor yönetiminin tavrı idi. Acaba ne yapılacaktı? Acaba nasıl bir tavır sergilenecekti?

Nasıl sergilendi dersiniz? Trabzonspor yönetimi tam kadro, Abdullah Avcı’nın yanında yer aldı. Avcı Abdulkadir Parmak’ın dosyasını yönetime sunduğunda, yönetim “Gereğini yap” dedi.

Olay bitti.

THODEX VURGUNU VE 22 GÜN ÖNCE YAPILAN UYARI

Türkiye'nin konuştuğu Thodex vurgunu bize neyi hatırlattı. Şöyle bir geriye gidelim. 31 Mart tarihinde iyi de bir ekonomist olan

 Trabzonspor Yöneticisi Sertaç Güven, “Adı sanı belirsiz kripto paralar ile 10 kat kazandım diye sevinenler, yarın kazan ölünce devlet bizi kurtarsın diyecek..” diye uyarmıştı.

Bu uyarıyı yaptıktan 22 gün sonra böyle bir vurgun haberi ile uyandık. Türkiye bu konularda başına daha nasıl bir şey gelecek ki önlem alsın? Artık konuşulması gereken bu olsa gerek..

Ne dersiniz?

TRABZONSPOR’A KİMSE PARMAK  SALLAYAMAZ DEDİYSE BİTMİŞTİR

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, şık bir hareket yaptı.

Ve dediki, “Kardeşim TFF’nin  verdiği ceza bana mükafattır. Çünkü Trabzonspor’un hakkını savunduğum için cezayı aldım. Bu cezayı da öderim. Onur duyarım.”

Trabzonspor Divan yönetim kurulu üyeleri bu çağrıya kayıtsız kalmadılar. Hepsi de “Başkan yanındayız bize düşen ne varsa öderiz.

En başta Mehmet Ongan anında cevap verdi.

Birileri de artık hırslarını, kinlerini bir kenara bırakıp, Trabzonspor’un yanında olsunlar! Dedikodularla biryere varılamayacağını bordo mavi camiaya zarar verdiklerini bilsinler. Yapmasınlar şöyle şeyler.. Kulüp mü cezayı ödeyecekmiş de, nasıl ödenecekmiş de..

Ne diyor Ali Sürmen, “Trabzonspor’a kimse parmak sallayamaz” Bu sözü söyleyen bir ismin yanında durulmaz mı? Koluna girilmez mi? Nedir derdiniz..

Söyleyin bizde bilelim..

YAN YANA GELECEKLER Mİ DİYE BİR MERAKIN İÇİNDE YANIP TUTUŞANLAR VAR

AK Parti Trabzon kulislerine indik..

Bir kenarından kulak misafiri olduk.. Trabzon’da neler konuşuluyora baktık.

Aman aman aman… Hala ne konuşuluyor biliyor musunuz? AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu..

Çünkü AK Parti GM Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan Ayşe Sula Köseoğlu’nu Bahar Ayvazoğlu kutlamamıştı.

“E olabilir ne var bunda ne konuşuluyor söyle de bilelim”  diyenlere söyleyelim.

Şimdi deniyorki;

Trabzon’da bir AK Parti toplantısında bakalım yan yana oturacaklar mı?

Vay merak edilene bakar mınız?

İrdelemeden geçtik. “Amann boşver” tavrımıza büründük.

Şimdiden söyleyelim. Hatta sohbetin sonunu bile dinlemedik.

Bu arada Ayşe Sula Köseoğlu profil bio’sunu değişti.