TRT BİTTİ HERKES TEKRAR YOUTUBE DÖNDÜ 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece ekranlara kitledi. Herkes ne diyeceğini merak ediyordu!

Sedat Peker’in iddiaları üzerinde TRT Haber’in  konuğu olan Soylu, neler demedi neler..

Operasyonları anlattı, il il kaç suç örgütünü çökerttiklerini aktardı.

Uyuşturucu konusundaki kararlılıklarını ve diğer ülkelere göre farklarını anlattı.

Hatta Sedat Peker’in evine yapılan baskında ki görüntüleri yayınlattı.

TRT’y canlı yayına çıkmadan önce yani tam yayına çıkacağı 21.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerle buluşması vardı. Gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan’ın programı 21’i aştı. 21’de Soylu çıkacaktı. Ama herkes yarım saat Recep Tayyip Erdoğan’ı izledi.

Bu gecikçe kimilerine göre Erdoğan’an Soylu’ya mesaj kimilerine göre ise başarılı bir izletme taktiği olarak yorumlandı.

Peki Sedat Peker de izledi mi? Kesinlikle izledi. Hemen program sonrası, pazar günü bu konuyla alakalı bir YouTube videosu yükleyeceğini aktardı.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN İSTİFA KONUSUNDAKİ SÖZLERİ NEYDİ?  

Katıldığı televizyon programında  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa konusunda ki sözleri de epey konuşuldu. Gündeme yansıdı. Peki ne dedi?

İşte o sözleri; "İşimi yapamadığımı düşündüğüm an bir dakika koltukta kalan namussuzdur. Benim görevim gece ikide üçte resmi gazetede çıkacak bir haberle biter benim işim bu kadar ya, o ana muhalefet partisinin adamları çok endişelenmesinler ya... Ömür boyu bu görevlerde olacak halimiz yok" 

SÜLEYMAN SOYLU O FOTOĞRAFI NEDEN GÖSTERDİ?

“Bataklık operasyonunun içerisinde FETÖ bağlantısı da var ve biz buna ulaştık” diyen Süleyman Soylu, programda Çetin Gönen ve Sedat Peker’in fotoğrafını göstererek, “Yine bu fotoğraftaki kişiler de operasyon içerisinde bulunuyor. Çetin Gören’in nasıl bir baron olduğunu anlatırsam yer yerinden oynar. Bunu biz yakaladık. Bataklık Operasyonu’nda 2 baron yakaladık. Bunlardan biri Çetin Gören’di. Bu işin için bu ve bunun yanındaki kişiler var. İşin içinde FETÖ de var” dedi.

Kolombiya'da geçen yıl 10 Haziran'da yakalanan uyuşturucunun İzmir'e değil İstanbul Ambarlı'ya geleceğini ifade eden Soylu, buradan da Balkanlara aktarılacağını söyledi.

Yakında hangi suç örgütlerinin kimlerin tahsilatçılığını yaptığının ortaya çıkacağını belirten Soylu isim vermeyerek “Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz” dedi.

Sedat Peker'in Dubai'de olduğunun hatırlatılması üzerine Soylu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin 15 Temmuz darbe girişiminin ABD'e ile birlikte faili olduğunu belirtti.

“Organize suç örgütlerinin gayri nizami harplerin en önemli aparatıdır” diyen Soylu, uyuşturucu, göçmen kaçakçılığı ve terörizm rotasının iç içe girdiğini kaydetti.

BORDO MAVİ ÇİKOLATALARIYLA GELDİLER 

Haberlobi Onbaşı İşhanı 2. Kattaki yerinde ziyaretçilerini ağırlıyor. En son iş insanları Okan Çolak, Levent Enez ve Atalay Koçhan ziyaret ettiler. Haber mutfağımızda oturup editör masamızın gündemini yorumladılar. Trabzon’da uzun yıllardır iş sektöründe yer alan üçlü, Haberlobi’nin kısa zamanda gündemde yerini aldığını, Trabzon merkezde başlayan bu güzel yolculuğun ülke genelinde yankı uyandırdığını belirterek başarılar dilediler. Bizde kendilerine getirdikleri bordo mavi renkteki çikolata getirerek incelik yapan üçlüye güzel dilekleri için teşekkür ettik.

HASAN KURT AK PARTİ’YE GİTTİ PEKİ NE YAPTI?

Trabzon’un en muhalif gazetecilerinden biri olan Hasan Kurt, Kuzey Ekspres Gazetesi’ni sattıktan sonra bir süre ortalarda yoktu. Meydanda bir büro açtı ve bir site ile haber ve yazılar derlemeye başladığını duyduk. Ofisini ziyarete gideceğiz. Karşımıza AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederken çıktı. İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye son yazdığı kitabı hediye etti.

Çebi de bu inceliğini fotoğraflarıyla yayınlayıp şu notu düştü;

“Gazeteci-Yazar Sn.Hasan Kurt Bey’in özgün anlatımından “Bir Zamanlar Trabzon” isimli eseri Trabzon’umuzun geçmişini gözler önüne seriyor, tarihine ışık tutuyor. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor,

muvaffakiyetler diliyorum .Kaleminize sağlık “

ERTUĞRUL DOĞAN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI NE İÇİN GELDİ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın sahibi olduğu ve bordo mavi renklere giydirdiği Oltan ve Köleoğlu Enerji’nin Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde bulunan biyokütle enerji santralinde çıkan ve sabotaj ihtimali üzerinde durulan yangınları, Ateşin Çocukları İnisiyatifi isimli grup üstlendi.

Bu haber dün ajanlar tarafından geçti. Emniyet güçlerinin çalışmaları sürüyor. Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’a haber duyulduğu saatlerde geçmiş olsun mesajları yağmaya başladı. Istanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral da bunladan biriydi. Mesajında, “Şerefsizlerin hedefinde olacak kadar vatansever ve şereflisin. Her zaman yanındayız, geçmiş olsun başkanım.” yazması dikkat çekti. Haberlobi olarak bizde geçmiş olsun diyoruz..