ARTIK ORAYI AYAĞINIZA GETİRECEK

Trabzon Gürcistan arasında her zaman bir bağ vardır. Mutlaka birinin tanıdığını mutlaka bir komşunuzun iş ayağıdır. Bu nedenle Trabzon-Gürcistan arası hep tanıdıktır.

Şimdide Trabzon iş dünyasının yakından tanıdığı Erhan Zorlu karşımızda.. Artık yeni projesini hayata geçirdi.

Zaten uzun süredir bu aklındaydı.

Bizde çok memnun kaldık. YouTube kanalında bizlere Gürcistan’dan sık sık yayın yapıp sorularımızı cevaplayacak.

Kimi zaman araba pazarını anlatacak, kimi zaman turizm yerlerinde neler olduğunu.

Son videosunda ikinci el oto pazarını anlattı. Mutlaka izleyip yorum atın cevaplıyor.. ( izlemek için tıklayın https://youtu.be/b2Huml3gNzs )

MİRAÇ ŞEF MUTFAĞINIZA GİRERSE ŞAŞIRMAYIN

Uzun bir süredir İstanbul’daydı Miraç Şef..

Sunuculuğunu Demet Akalın ile Alişan'ın üstlendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanıyordu.

Yaz sezonunda birçok dizi ve program sezon finali yaparken Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının ekran macerasını noktaladı. Miraç Şef de bu programın vazgeçilmeziydi.

Mutfağında eşsiz yemekler sunuyordu.

Türkiye onu tanıdı, sevdi, gönlüne koydu.

Şimdi memleketi Trabzon’da..

Fırsat buldukça davet edilen tüm mutfaklara gidiyor.

Yakında Haberlobi editör masasının konuğu olur.

NEDEN NİFAK TOHUMLARI SAÇMAYA ÇALIŞAN DEDİ

Selçuk Aydın hiç boş durmuyor. Hiç bir anı boş geçmiyor.

İnanılmaz yoğun!

Boks Federasyonu Başkan adaylığı çalışmaları nedeniyle bir çok ziyaretler yaptı. Hala da yapıyor.

İstanbul’da Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı  İsmail Şatıroğlu ve yakın dostlarıyla bir araya geldi.

Bu kareye şöyle bir mesaj bıraktı;

“Boks camiamızda spor ahlakı ve haysiyetini taşıyan herkes manevi değerlerine yapılan saldırıya tepkisini koyar, bu vesile ile asılsız ve çirkin dedikodularla insanlar arasına nifak tohumları saçmaya çalışan şahıslara Sn. Koçinoğlu tarafından ithaf edilmiş layık oldukları bir sıfat var, lakin günlerdir kendilerinden cevap alamadık, Sükût ikrardan mı geliyor acaba?”

Ne oldu? Kime dedi? Kimler dedikodu yaptı? Merak ettik. Yakında soracağız kendisine..

O İSİM YAYLAYA ÇIKTI SOBADA KUYMAK YAPTI TARLAYA GİRDİ

Seymen Aydın’ın cana yakınlığın, içtenliği, samimiyeti diye bir şey vardır. Beyaz perde de dizi sektörü de bunu böyle kabul etmiştir.

En son Seymen Seksekler dizisinin setindeydi. Yeni rolüne ısınıyordu ne ara Trabzon’a geldi, annesini aldı, Taşköprü yaylasına çıktı ve sobaya odun attı?

Tarlaya bile girmiş haberimiz yok.. Davet etti yakında yanına gideriz.

Seymen de yayla ve köy tutkusu olan sanatçılardandır. Volkan Konak gibi..

BİZE KONU MANKENLİĞİ YAPTIRIYORLAR NEDEN DEDİ?

Trabzon Şehir Plancıları Odası Başkanı Ercan Şen, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Uzunsokak’taki üst yapı düzenlemesiyle ilgili eleştirilerini sıraladı.

Şen sayfa61’den Gökhan Dihkan’a konuştu.

Söz konusu düzenleme öncesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Estetik Kurulu oluşturduğunu ve kendilerinin de bu kurula katıldığını belirterek, “Ancak konu mankeni olarak kaldık. Görüşlerimiz dikkate alınmadı. Bize orada konu mankenliği yaptırmamaları gerekirdi. Projenin başından sonuna kadar işin içinde olmamız lazımdı. İş olup bittikten sonra üzerine laf söyleyip emeğe saygısızlık yapmak gibi bir durum da ortaya çıkabiliyor. Uzunsokak için görüşler dikkate alınsaydı orası çok daha farklı bir görünümde olabilirdi” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin estetik komisyonu olduğuna dikkat çeken Şen, “Biz de bu kurula katılmıştık. Ama çalışmanın yapım aşamasında yoktuk. Fikrimiz beyan edildi. Biz farklı şeyler söylemiştik. Sadece yer kaplaması değil cephe sağlıklaştırması da yapmak gerekiyor demiştik. Sokağı farklı hale getirmek gerekiyor dedik. Ama belediye kaplama işini bir an önce bitirmek istiyordu. Ona göre hareket etti. Uzunsokak’ta cephe sağlıklaştırma sonraya bırakıldı. Uzunsokak üst yapı düzenlemesinde taşların renk seçimi ve tasarım konusunda ise endişemiz vardı. Karadeniz dalgasını andırıyor dendi bize. Hafifi gri tonları ve açık tonlar var orada. Çok canlı renkler de Trabzon için çok uygun olmayabilir. Karadeniz’de kapalı bir hava var. Bunlar dikkate alınmıştır. Bazen göreceli durumlar söz konusu olabiliyor. Bir araya gelinip görüşlerin dikkate alınması gerekiyor. Yer kaplamasında canlı şekillerin renklerin kullanılması şeklinde bir öngörü yok. Ara sokaklar da onlarda da aynı şey var. Üzerinde düşünüldüğüne eminim. Hikayesi vardır elbette ama biz bunu bilmiyoruz. Biz projenin sonunda gördük. Tartışmak gerekirdi. Daha iyisi belki olabilirdi. Belediyenin Estetik Kurulu oluşturması ve içerisine mimarlar odasından, şehir plancıları odasına, akademisyenlere kadar çeşitli kesimlerin bulunması önemliydi” ifadelerine yer verdi.