ZORLU CENTER BULUŞMASININ MEYVELERİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün maç sonrası transferleri duyurdu. 

 Gervinho ve Peres'in imzaya geleceğini söyledi. Ağaoğlu 2 yıldızla anlaşmaya vardıklarını söylerken 3 oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ile Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur.” dedi.

Parma’ya Gervinho  için bonservis bedeli ödenmeyeceğini ifade etti.

Demekki Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, en son görüşmesinin meyveleri bunlar.

Hatırlarsanız Ertuğrul Doğan’ın Zorlu Center’deki ofisinde buluşan üçlü, transferlerle alakalı görüşmüştü.

AK PARTİ TRABZON’DA KIRILMALAR VE YANSIMALARI

Sedat Peker olayını yakından takip ediyoruz. Bu arada Trabzon yansımalarını ve AK Parti kulislerine düşenleri de.. Neler oluyor? Nasıl bir görüntü veriliyor. Bazıları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya detsek mesajları atarken en tepedekilerden bir kısmı atmamıştı.

Bugüne kadar adlarını yazmamıştık! AK Parti kulislerinde şu değerlendirmeler dolanıyor; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sadece Soylu’yu destekler yönde mesaj attı. Diğer vekiller atmadı!

İnceledik baktık..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için hepsi destek mesajı attılar. 

Bu noktada Soylu’yu desteklemiyorlar demek de yanlış olabilir. Ama bir kırılma var. Yalan yok! Daha önce de bu şekilde bir kırılma gündeme gelmişti. Tepede ayrışma, fikir uyuşmazlığı, farklı görüşler olmuştu.

Daha neler değişeceğini ve AK Parti içerisindeki ayrılmanın gündeme daha nasıl ne şekilde geleceğini paylaşmaya devam edeceğiz.

KÖKSAL BABA’NIN PAYLAŞIMINA MUHALEFETİN BAKIŞI

Trabzon’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı. Bu destek yürüyüşünün en ön saflarında AK Parti Trabzon Milletvekilleri, AK Parti Trabzon İl Başkanı, yönetimi, MHPli kurmaylar hepsi yer aldı. Muhalefetin bu yürüyüşe bakış açısı kapanma varken neden yürüyüşe izin verildi yönündeydi. Lakin bunu çok seslendirmediler.

Telefonumuz çaldı. Bir CHPli, “Yürüyüş konusunda cesaretle muhalefetin önünde yer alıp konuşan bir kişi çıktı” dedi.

Önce anlam veremedik ve şöyle bir izahat getirdi; “Köksal Baba”

Allah allah nasıl olur falan derken, yaptığı paylaşımı gönderdi;

“ZAMANIMIYDI?

Sözlerime başlamadan önce KAHROLSUN israil 

Yapılan Filistin yürüyüşünü  asla ve asla doğru bulmuyorum...pandemi döneminde tepkimizi farklı koyabilirdik..

Bizler evlerimizin penceresinden dışarıya bakalım,bakkala bile giderken tedbirimizi alalım sizler neyin peşindesiniz fotoğraf karelerine bakıyorumda utanıyorum ayıptır günahtır bu milletin aklınla dalga geçmeyin artık.Esnaf kan ağlıyor bir an önce kapanma bitsin ve ödemelerini yapsın diye sizler neyin peşindesiniz ha doğru ya ALTINIZ KURU KEYFİNİZ YERİNDE.

Not:Yetkililere sesleniyorum Bu gösteride kimseye işlem yapıldı mı?Merak ediyorum ve bir TRABZON’lu olarak soruyorum tabi hakkımız vardır diye düşünüyorum.”

Milyonlarca taraftarı bulunan Köksal Baba fenomeninin yaptığı paylaşım dikkat çekmiş. CHPlisi bile “Muhalefetin önünde sözcüsü gibi oldu” demiş.

Köksal Baba’nın bütün herşeyiyle Süleyman Köse ilgilenir. Köse’nin de esnaf olduğunu biliriz. Onun bu paylaşımı demekki CHPliler tarafından, “Muhalefetin sözcüsü” oldu olarak yorumlandı.

Daha önce AK Parti kurmaylarıyla hatta hatırlarsanız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çok defa pozu vardır paylaşmış destek de vermiştir. Haliyle bu paylaşım eleştirisi muhalefetin dikkatini çekmiş olacakki biz aradılar.

SERDAR BALİ ŞİMDİ NEDEN BÖYLE ÇIKIŞ YAPTI?

Sedat Bali verdi veriştirdi.

Tam lig biterken.

Tam son maç kalmışken.

Trabzonspor paylaşımlarıyla fenomen olanlara..

Trabzonspor Başkanına yalakalık yapıp ekrana çıkanlara..

Trabzonspor yönetiminden güç alıp yorumcu olanlara..

Trabzonspor’u kullanıp bir yere gelenlere..

Adeta veryansın etti.

Trabzonsporla bir yerelere geldiniz Trabzonspor’a o kadar saldırı yapılırken sesiniz çıkmıyor dedi.

Hatta dediki, “Nedir İstanbul’un üç büyüklerini övüyorsunuz”

Şimdi Sedat Bali onlara isim vermeden seslendi ya..

Bizde Serdar Bali’ye sesleniyoruz;

Kim bunlar?

Bunlar kimse isim isim açıkla bizde yazıp eleştirelim!

)Açıklamalarını tekrar izlemek için linki tıklayın https://www.haberlobi.com/spor/serdar-bali-trabzonspor-a-salladiklarinda-konusmuyorsunuz-h9102.html )

ABDULKADİR PARMAK’IN SON KARARINI O VERECEK

Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak'ın affı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya Başkan Ahmet Ağaoğlu, temkinli konuştu.

Krize neden olacak bir cümle kullanmadı!

Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı işaret eden Başkan Ağaoğlu, “Hocanın doğrultusunda verilmiş bir ceza var. İleriye dönük ne olacağını süreç belirleyecek. Tamamen hocanın vereceği bir karar.” yanıtını verdi.

Ağaoğlu, kararın teknik direktör Abdullah Avcı'ya bağlı olduğunu ifade etti.