ENGİN ÇAKIR 3 AY SONRA GÖZLERİNİ AÇTI NE MESAJ VERDİ ?

Trabzon’un özel hastanelerinden biri olan 7M Hastanesi’nin ortaklarından Engin Çakır, nihayet gözlerini açamıyordu.

Zaman zaman covide yakalandığını, yoğun bakımda olduğunu, oğlunun mesaj bıraktığını söyledik. Bİlgilendirmeye çalıştık. AK Parti Trabzon İl Eski yöneticisi de olan Çakır, 3 ay aradan sonra gözlerini açtı ve ilk mesajını dostlarına verdi.

Engin Çakır şunları söyledi;

“Sevgili Dostlarım...

Mart ayından beri yaklaşık 3 aydır rahatsızlığım nedeni ile hastanede yatmaktaydım.Her ne kadar solunum cihazına bağlı olsam ve yürüyemesem de Rabbime şükürler olsun ki bugün itibariyle evdeyim. Rahatsızlığım sürecinde mesaj atan, aileme ulaşan, bizzat hastaneye gelen, herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün mesajlarınızı okudum ve çok duygulandım. Dualarınızı esirgemediğiniz için hepinizden Allah razı olsun. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aranızda olmak dileğiyle Rabbime emanet olun

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM …”

Bundan sonra ayağa kalkıp tekrar eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Geçmiş olsun.

TRABZONSPOR BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETMENİN ACISINI YAŞADI

Engin Kalafatoğlu çok sağlam bir Trabzonsporludur.

Aynı zamanda Trabzonludur ve kentin özelliklerini taşır.

Uzun yıllar önce İstanbul’a yerleşen sonra İzmir’de turizmcilik yapan Engin Kalafatoğlu’nun 2 oğlu var ikisi de iş insanı.

Alaçatı Beach Resort’un sahibi Kalafatoğlu’nun ani ölümü ailesini, sevenlerini ve Trabzonspor camiasını yasa boğdu.

Trabzonspor baş sağlığı mesajı yayınladı.

Mesajında,

“Eski Yöneticimiz ve Divan Üyemiz Engin Kalafatoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Kalafatoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Engin Kalafatoğlu, ölmeden bir kaç yıl evvel Alaçatı Beach Resort’un işletmesinin devretmişti. Burayı işletirken de Trabzon camiasından ve Trabzonspor camiasından bir çok ismi misafir etmişti.

Şike sürecindede Trabzonspor’a büyük destekler verdi. Trabzonspor’un bir dönem şike avukatlığını yapan avukat Nusret Yılmaz çok iyi bilir bu vefasını..

Trabzonspor’da iz bırakan güzel, iyi bir insan geldi geçti..

Sevenlerine Allah serin sabırlar versin.

HÜSEYİN ÖRS’ÜN SİGARAYI BIRAKTIĞINI KİM DUYURDU

Geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı geçiren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, evinde istirahata çekildi.

Doktor özellikle telefonu yasakladı! Fenalaştığı dönemlerde evinde otursa da elinde telefonu bırakmadığından dolayı bu defa izin vermedi.

Çünkü büyük risk!

Vekil olmak, her telefona bakmak, insanların sorunlarını dinlemek kolay değil.

Haliyle duygu yoğunlukları yaşatıyor.

Bazen dayanamıyorsun.

Hüseyim Örs bir iki defa bu konuda ciddi sıkıntı yaşadı. Bu defa doktor riske atmadı. Haklı doktorunu dinle Hüseyin ağabey..

Bu arada sigarayı bıraktığını da duyduk sevindik.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan öğrendik.

Kaya; “TBMM'de abi kardeş dayanışması içinde kol kola çalıştığımız İYİ Parti Trabzon Milletvekilimiz, değerli Ağabeyim Sn. Hüseyin Örs’ün sağlığına kavuşmasına ve sigarayı bırakma kararına çok sevindim. Sağlıklı, uzun ömürler değerli Hocam.” dedi.

MUSTAFA BIYIK NEREYE GİTTİ?

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, belediye önünde silahlı saldırıya uğradı. Bu saldırı sırasında kurşunların hedefi olabilirdi lakin, Allah onu kordu. Ölümden döndü.

Olaylardan sonra ailesiyle bir araya gelen Mustafa Bıyık, ailesinin de isteğiyle tatile çıkma kararı aldı. Trabzon’dan ayrılan Mustafa Bıyık, İzmir’e kardeşinin yanına gitti.

Zor bir dönemden geçiyor. Tabi bu zor dönemde ailesi de yıprandı. Haliyle onlara da zaman ayırması gerekiyor.

BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMIYOR O OLAYLI İNŞAATA

Yomra’da ise yeni gelişmeler oldu. Azmettirici olarak gösterilen Tolga Kılıç, polis tarafından tutuklandı. Silahlı saldırıyı yapan herseye itiraf etti. Dünde belediye düğün salonunu eski işletmecisi Tolgahan’ın babası Ayhan Kılıç, gözaltına alındı. Bakalım soruşturma nereye gidecek.

Düğün salonu ihalesini alamamış olayın buna sebep olduğu yönünde iddialar vardı. Bu iddialar soruşturma dosyasına girdi.

Yeniden yapımına başlanan düğün salonunun inşaatı da bu arada durdu.

Bir çivi bile çakılmıyor.

Yomra Belediyesi’nin müteahhit firmaya 2,5 milyon lira borcu var.

Olayları anında Haberlobi okurlarına duyuruyoruz.

Bu arada Yomra’da istifa eden AK Parti teşkilatı üyelerinin yerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, yeniden yapılanmaya gidiyor Yomra’da..

Net mesajlar da veriyor; “AK Parti yeniden kadro kuracak güce sahiptir”

Bu arada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın 24 Haziran’da Trabzon’a gelip Mustafa Bıyık’a destek verecek.