TRABZON’DA DAHA FAZLA GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize İkizdere’ye gitti. Burada ki sorunla yüzleşti. Uzun aradan sonra ne olup bittiğini gördü ve yerinde incelemek istedi diye düşünüyoruz. 

Genel de Trabzon’u pas geçip diğer illere gidiyordu bu defa Rize dönüşü Trabzon’a uğradı. Özellikle Trabzon Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmalarını inceledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan detayı bilgi aldı. Ne zaman biteceğini sordu. Nasıl sürdüğünü irdeledi.

Epey bir vakit geçirdi. Belliki özellikle Trabzon’a bunları sormak için geldi.

İkizdere konusunda daha etkin bir biçimde burada ne yapılacağını anlatacak. Ayrıca Trabzon’a daha çok eğilecek. Bu programda onu sezdik. Bundan sonra Trabzon’da  Bakan Adil Karaismailoğlu’nu daha çok görürseniz şaşırmayın. 

ÖMER BULUT HER ZAMAN BUNU YAPIYOR

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, diğer bürokratlara benzemiyor. Hani nasıl derler şatafatı seven tatilde yurt dışına giden falan.. Böyle değil. O her bayram yine Trabzon’a memleketine geliyor. Burada eş dost ziyaretleri yapıyor. Ayrıca Of İlçesi’ndeki köyüne çıkıyor. Komşularını dinliyor, muhabbetlerini alıyor. Yani nasıl derler, doğduğu yeri unutmuyor. 

Bu defa da böyle yapacak. Sessiz, sade..

Trabzon’u unutmaması, köklerinden vazgeçmemesi Millet Bahçesi ve sayısız TOKİ eserinin Trabzon’a kazandırılmasında büyük yer teşkil ediyor.

Takip ettiğimiz kadarıyla bu yıl da böyle olacak.

YAHUDİLERİ SOYKIRIMDAN TÜRKLER KURTARDI!

Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber, Mescid-i Aksa’da nöbet tutan Filistinlilere saldırılmasını kınadı.

Lakin bazı vurgular yaptı.

Biz bazılarının altının çizdik.

  • Filistin, bize “Kanla alınan bu topraklar parayla satılamaz” diyen Abdülhamit Han’ın hatırası, Kabe’den önceki Kıblegâhımız olması dolayısı ile de mukaddes emanetimizdir. Seyirci ya da sesiz kalmamız beklenemez. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı Müslüman kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.
  • Değerlerini yitirmemiş, olaylara tarafsız bakabilen tüm insanlık âlemi; Birleşmiş Milletlerden, yıllardır hukuku hiçe sayan İsrail’den yaptıklarının hesabının sorulmasını beklemektedir. Ne yazık ki, İsrail’in yaptığı zulüm, soykırım ve işkence uluslararası kuruluşlar tarafından görmezden gelinirken; Müslüman ülkelere en küçük bir olumsuzlukta her türlü yaptırım ve NATO müdahalesi için anında karar alınabilmektedir. Bu durum, Birleşmiş Milletlerin de olaylara siyasi yaklaşım gösterdiğinin en açık delilidir. Türkmeneli’ni görmezden gelen, Doğu Türkistan’ı yok sayan, Kafkaslar’a kör bakanların artık seslerini yükseltme zamanı gelmiştir. Bütün İslam alemi barışa ve huzura hasrettir; bu hasret sona ermelidir. *
  • Türkiye Kamu-Sen olarak, 74 yıldır bütün insani değerleri ayaklar altına alan, kural tanımaz uygulamalarıyla kanımızı donduran İsrail’i şiddet ve nefretle kınıyoruz. Her şeye rağmen hatırlatmak isteriz ki, dün Yahudileri Avrupa’nın göbeğinde soykırımdan kurtaran biz Türkler, Türk Milleti olarak Filistin soykırımına ve İslam’ın kutsallarına saldırıya elbette seyirci kalmayacağız ve müsaade etmeyeceğiz. İslam ülkeleri de katkısını sunduğunda İsrail, bir gün akıttığı mazlum Müslüman kanında er ya da geç boğulacak, uyguladığı devlet terörünün ve insanlık suçunun hesabını ödeyecektir.

KONGRE SÜRECİ BAŞLAMADAN KAFALAR RAHAT 

Trabzonspor Kulübü’nde gelecek sene hazırlıkların başladı.

Kadrosuna 10’a yakın isim katacak.

 Peki maddi anlamda ne olacak? 

Yani belli bir kota koyulacak mı koyulmayacak mı?

Takımda oyuncuların ücret dengeleri oluşturulacak mı?

Bu büyük sorun oluyor.

Şimdiden planlanması gerekiyor.

Maaş konusunda sınır koyulacak mı mesela..

Şimdiden bu konu üzerinde görüşüldüğün gelen bilgiler arasında yer aldı.

Trabzonspor’an hiçbir oyuncu ayrılmak istemiyor. Çünkü herkes parasını takır takır alıyor.

Mali anlamda ki bu güç yönetimin en büyük kozu ve bunu fırsata dönüştürüp gelecek seneye şampiyonluk takım kurmak istiyorlar.

Trabzonspor’un kafası rahat ama kongre süreci var.

Bakalım bu rahatlık ne kadar sürer.

 HAMAL SERKAN GİDER LAKİNYERİNE KİMİ KOYACAKSINIZ? 

Süper Lig'in 41. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Bordo-mavili takımda Serkan Asan, Sekidika'ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Bu kırmızı kart onun kariyerinde ilk.. 

Bu sezon gösterdiği performansla eleştirilen Serkan aslında büyük mücadeleler verdi.

Koşmadık alan bırakmadı.

Boşlukları kapatmak için canla başla mücadele etti.

Karşılığında tepki aldı.

Yapmaması gereken bazı hatalar yatı ama takımın hamalı derler ya adeta hamalı aldu.
22 yaşındaki oyuncu, 19. dakikada ceza sahası arkasına atılan topla buluşan Konyasporlu oyuncu Jesse Sekidika'yı düşürdü ve kırmızı kart görmesinden sonra bu eletirileri sürdü. 

Bir çoğunuz soruşturmaya acaba ne zaman sözleşmesi bitecek demeye başladı.

Trabzonspor altyapısından yetişen Serkan Asan'ın sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.  

Sağ bek oyuncu şu ana kadar bordo-mavili takım formayla çıktığı 46 maçta 1 gol, 2 asist ve 1 kırmızı kart gördü. 

Hamal Serkan gider ama yerine hangi hamalı koyacaksınız?