ORMAN MÜHENDİSLERİNİN ÇAĞRISINA KULAK VERELİM

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz’ın geçmiş bir konuşmasından bir orman mühendisi okurumuz paylaştı. Ve dediki; “Burada diyorki Hasan Başkan, Rixos Antalya’da geçmiş dönemdeki oda yöneticilerine yakın isimlerden 3 veya 4 kez bu hakkı kullanıp giden bunun yanında hiç gitmemiş üyelerimiz vardı. Şimdi biz geldik ve her şey şeffaf isimler paylaşılıyor artık burada kalan orman mühendislerinin…" Yani torpilli senede 3-4 defa oraya gidip tatil yapanlar var demişti. Geçmiş orman mühendisleri odasını suçlamıştı. Şimdi 3 yıl geçti! Niyeyse  o otelde kalanların isimleriyle ve kaç kez gittikleri açıklanmıyor? Başkan bir şekilde bunu duyursun, isimler ve bu isimlerin kaç kez Rixos tatilinden faydalandığı belirtilsin Trabzon’da verdiği sözü tutsun” dedi.

Bizde bu çağrısına katılıp buraya yazıyoruz.

Orman mühendisleri odasına üye olan orman mühendisleri  Rixos Antalya’da çok uygun fiyatlara kalmaya hak kazanıyorlar. Çünkü o otel Orman Bakanlığı’nın arazisi üzerinde. Haliyle orman mühendislerine hak tanınmış! E şimdide bu haklardan kimler yararlanıyor, oraya kimler gidiyor, bilmek isteniyor! Kulislerde konuşulan şu; yöneticiler ve yöneticilere yakın kişiler kendileri gidip kalıyorlar!

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz bu konuda başından beri çok hassas.. Gerekeni yapacaktır!

TRABZONSPOR YÖNETİCİSİNE UZUNSOKAK’TA RASTLADIK

Trabzonspor’un tek kadın yönetim kurulu üyesi Eda Lermi Zorer ile eşine Uzunsokak’ta rastladık. Eşiyle birlikte yürüyordu. Güzel güzel sohbet ediyorlardı. Eda hanım eşine Trabzon tarihini anlatıyordu.

Yaklaştık selam verdik. Trabzonspor müzesine gideceklermiş. Eda Lermi Zorer aynı zamanda Trabzonspor’un hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi.

Trabzonspor işlerini eşiyle paylaşmıyormuş, ama müzesini gezdiriyormuş!

Bizde ne güzel diyerek yanlarından ayrıldık.

Trabzonspor’da kadın yöneticilerin artması gerekir. Eda hanım bu konuda bir örnek.

Trabzonsporlu bütün kadınlara örnek oluyor.

ŞENOL GÜNEŞ’İN EMRE BELÖZOĞLU ISRARI

A Milli Takım hocası Şenol Güneş’in Emre Belözoğlu’nu A Milli Takıma alması, yanına yardımcı yapması Trabzonspor değil tüm spor kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Biz bu tepkilerin Trabzonspor kısmının ne kadar ciddi, ne kadar üzücü olmasına şahidiz.

Trabzonspor’un yaşayan efsanesini bu şekilde görmek bizi üzüyor. Şenol Güneş ırkçılıktan ceza alan bir oyuncuyla aynı kulübede maç yönetecek olması onun belki çok önem vermediği bir konu olabilir lakin Güneş’i sevenleri derinden yaralıyor diyebiliriz. A Milli Takım’a Emre’yi teknik yardımcı olarak çağıran Şenol Güneş’in isminin Akyazı’dan silinmesi için bazı Trabzonsporlular kampanya başlattılar.

“Bir futbolcu ne yapmazsa A Milli Takım’a çağırılmaz?” diye bir soru sorulsa, bütün cevaplar Emre’nin futbol hayatı boyunca dönem dönem yaptığı ceza alan hareketler olarak karşımıza çıkıyor.

Bunları Şenol Güneş bildiği halde O’nu çağırdı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istedi deniyor. Biz buna inanmıyoruz!

Eğer böyle bir baskı görüp de yaptıysa, Emre’yi çağırdıysa, bu Şenol Güneş ismine yakışmaz baskıyla yaptı olur.. Baskı gördüyse gerekirse istifa etmeliydi.

ŞENOL GÜNEŞ TRABZON’U İKİYE BÖLDÜ

Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş’in A Milli Takıma yönetici olarak Emre Belözoğlu’nu çağırması Trabzonspor’u ikiye böldü. Trabzon’u ikiye böldü. Bir taraf, “Şenol Güneş bir şey biliyordur da çağırdı. O Trabzon’un ve Türk futbolunun efsane ismidir, kimse lekeleyemez” diyor.

Diğer taraftan “Emre’yi çağırması Trabzonspor’u yaralamıştır. Avni Aker’i yok saymıştır, Avni Aker’de Emre’nin yaptıklarını yok saymıştır.” diyorlar.

AHMET ÇUBUKÇU “YAPMA YAV” DEDİ AHMET UĞUR “ZİHNİ TEPKİ VERSEK NE OLUR” DEDİ  AHMET METİN GENÇ “YİNE TEK KALDIM” DEDİ

Ercüment Ovalı’nın kızı ile Hakan Aygün’ün oğlu, Novotel’de dünya evine girdiler. Davetliler arasında Trabzonspor eski yöneticilerinden Ahmet Uğur Zihni, Ahmet Çubukçu, nikahı kıyan da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ti.

İşte o anda Şenol Güneş’in Emre kararı kulaktan kulağa yankılandı.

Tam bu sırada Ahmet Çubukçu,” Yapma ya, gerçekten mi?” diyerek yüzünü ekşitti.

Ahmet Uğur Zihni, “E ne yapalım, ne desek olmuyor” gibisinden laf etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de, “Hayır böyle olmaz, tepki verilecek. Ben verdim” dedi.

Ahmet Uğur Zihni, “Tepki versek ne olacak ki?” dedi.

Başkan Genç itiraz etti. “Hayır sen vereceksin o verecek herkes verecek. Uyaracağız “dedi.

Evet Başkan Genç haklı! Yine kendisi ilk tepkiyi verdi. Ondan başka da tepki veren görmedik! Koca Trabzon’da yönetici bazında..

Ayrıca düğünle alakalı detay bilmek isteyenler için haberimizin linkini bırakıyoruz 

(https://www.haberlobi.com/magazin/trabzonda-yilin-nikahi-ogulcan-ve-almilaya-mutluluklar-h12940.html