SIK SIK KESİNTİ NEDEN OLUYOR?

Trabzon’da özellikle bazı noktalarda su kesintileri yaşanıyor. Bu kesintilerle alakalı zaman zaman gelen şikayetleri değerlendiriyoruz. Dün de böyle oldu. TİSKİ yetkililerinden bu konuda şu bilgileri aldık; TİSKİ bu bölgedeki 6 deponun kullanılmaz hale gelmiş su pompalarını değiştirdiğinden bölgede zorunlu kesinti yapıyormuş. Yani eski püskü hatların değiştirilmesi esnasında yaşanan kesintiler..

TİSKİ de sabır istiyor.

Keza tüm bu işlemler halkın daha kaliteli bir içme suyuna kavuşması için yürütülüyor.

Bu pompalar ne işe yarıyor diye sorarsanız; değişilen bu 14 adet pompa sayesinde şehir şebekesinden şehrin içme suyu anlamında en sıkıntılı yerlerinden biri olan Karakaya Grubu’na ek kaynak sağlanacak. Bu grup suyunun 32 mahalleyi ilgilendirdiğini düşünecek olursak bir iki mahallede yaşanan kesintilere daha fazla sabır göstermek gerekiyor. Aynı zamanda bu pompalar sayesinde, ana şebeke hatlarında meydana gelen arızaların süresi azaltılacakmış.

Arızaların yapılmasının ardından şehrin üst kotlarına suyun ulaşmasının 48 saati bulduğu bir Trabzon’da bu pompaların değişmesiyle birlikte bu süre 6-12 saate kadar düşecekmiş. Durum bundan ibaret.. 

KIZLAR MANASTIRI’NA DAVET EDİLMEYENLER!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızlar Manastırı açıldı. Boztepe’nin kuzeyinde bulunan Kızlar Manastırı’nın restorasyonu tamamlandıktan sonra düzenlenen törende ünlü besteci Tuluyhan Uğurlu piyano dinletisi sundu. Trabzon’da böyle sanat etkinliklerine gerçekten özlemiştik. Çok güzel oldu. Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Salih Cora da törene katılarak, birer konuşma yaptılar. İşin ilginç tarafı törende Meclis Üyeleri yok gibiydi.. CHPli meclis üyelerinden Cüneyt Zorlu’ya tören öncesi Haberlobi stüdyolarında mülakat sonrası sorduk, “Siz bu açılışa katılmayan mısınız?” diye.. “Bize davet gelmedi gelse katılırdık” dedi. 

Biraz kısıtlı mı yaptılar töreni anlamadık?

Trabzon’dan böyle bir açılışa her kesim davet edilmeliydi diye düşündük.

KORAY AYDIN YİNE MAÇA GELİYOR AMA BU DEFA FARKLI!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Yavuz Ağıralioğlu, GİK Üyeleri Şükrü Kuleyin, Yavuz Aydın, Koray Aydın’ın Yardımcısı Fatih Demirkol, İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın’ın çocukları ile Trabzonspor Galatasaray maçını izlemeye gelecekler. Maçtan bir kaç saat önce Trabzon’da olacaklar. Daha önce Koray Aydın Trabzon’a geldiğinde partilileri ile buluştu. Bu defa anlaşılan o ki maçı izleyip dönecek.

ŞENOL GÜNEŞ-SADRİ ŞENER KAVGASI’NDA SON VALS!

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, başkanlığı boyunca Şenol Güneş ile çalıştı. Hatta birlikte kupa da kaldırdılar. Lakin araları ç.ok açık şu anda. En son Sadri Şener, Emre Belözoğlu için ‘iyi karakterli oyuncu’ diyen Şenol Güneş’e, neler demedi neler etmedi..

Bu nedenle Şenol Güneş rahatsızlığını dile getirdi. SUsmuştu Sadri Şener’e bir şey demiyordu! Ama bu defa suskunluğunu bozdu.

Şenol Güneş, Ertuğrul Özkök’e söyledi.

O da yazdı.

O kısın şöyle; 

"En Sinirlendiğim konu: “Maalesef beni buradan vurmaya çalışıyorlar, ben de işte buna çok sinirleniyorum. Bunu Sadri bey (Şener) çıkardı, Trabzon’da onunla da konuştum. Dedim; ‘Sana borcum var mı?’ Yok. Ona kızdığım için bunu bilerek yapıyorlar."

Şenol Güneş kendisine ‘paracı’ denmesinin en büyük sebebini Sadri Şener olarak gösteriyor.

Sadri Şener’e sormuş, “Sana borcum mu varda böyle diyorsun” diye..

Haliyle Sadri Şener ona borcu olduğu için de bunu demiyor. Demekki o dönem yaşadığı bazı şeyler var aralarında. Sadri Şener bunlara açıklık getirir herhalde.
Bu kavga da ölene kadar bitmez!

SADRİ ŞENER ŞENOL GÜNEŞ’İN AÇIKLAMALARINA NE DEDİ?

Bu yazıyı okuduktan sonra Sadri Şener’e mesaj attık. 

Şenol Güneş Sadri Şener ile Trabzon’da görüştüğünü söyledi. 

Lakin Sadri Şener böyle bir görüşme olmadığını söyledi.

Başkan sorumuza, "Bizden ayrıldığından sonra hiç görüşmedik. Bir tek Taylan abinin cenazesinde gördüm. Görüşleriminde arkasındayım Ben mesela yeni stada hiç gitmedim Onun ismini verdikleri için.." diye cevap verdi.