TRABZONSOPOR’DA HAYRETTİN HACISALİHOĞLU YENİDEN ADAY

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, aday olduğunu açıkladı. Bu açıklamasını kendine yakın gazeteci Cevat Kol ile birlikte yaptı. Cevat Kol ile birlikte hareket ediyor. Hayrettin Hacısalihoğlu’na aday olduğundan dolayı da inanılmaz tepkiler gelmeye başladı!

Her yönetimde kulüpte yönetici yada kongreleri etkileyen aktör olarak bordo mavi camianın karşısına çıkması, her girdiği yönetimde istifa etmesi, kulüpte idarede hep onun döneminde sorunların medyaya yansıması gibi etkilerden olacak ki, gelen bütün yorumları inceledik. Hepsi tepkili.. Adeta eleştiri üstüne eleştiri aldı! Yeter artık diyeninde yahu dur artık diyenine kadar..

Bu konuda PR çalışmasını yapacak olan gazeteci Cevat Kol’un işi zor!

AK PARTİLİ VEKİL EMEKLİLERİ DİNLEDİ KONUT PROJESİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanvekili Adnan Günnar, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette dernek başkanı Burhan Bayraktar, Adnan Günnar’dan emekliler adına isteklerini bildirdi.

Çok sıcak geçen bu anları Haberlobi kameraları kayda aldı.

O konuşmalarda birinde emeklilerin TOKİ’den istediği bir konut projesi vardı. Düşük gelirli ve eve ihtiyacı olanlar için..

Bu konuda merkezde hazine arazisi bulunamamıştı. En son Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan yeri vermiş.

Vekil Günnar’dan da Başkan Bayraktar TOKİ’de işlemlerin hızlandırılarak 500 konutun yapılmasını talep etti.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a ulaşacağını söyleyen Vekil Günnar, gereken adımların atılmasını isteyeceğim.

Tabi biz merak ettik bu konutlarda Trabzon’da kimler başvurdu.

Başvurularda şöyle şartlar aranıyor.

İmar alanları içerisinde üzerine tabulu evi olmayacak.

500 kişilik konuta 3200 emekli başvurmuş.

Evet görüşme olumlu geçti. Adnan Günnar, “Emekliler bizim baş tacımız” dedi ve emeklilerin lokalini gezdikten sonra oradan ayrıldı.

SEDAT PEKER KONUSUNDA RİZE İDDİASI VE SESSİZLİK

Sedat Peker’in videoları sonrası bir çok iddia ortaya atılıyor. Bunlardan en çarpıcısı Rize mitingiyle alakalı oldu.

CHP Mersin Ali Mahir Başarır, “Sedat Peker'in Rize mitingini MHP İlçe Başkanı istedi, Vali izin verdi…” dedi.

Bu iddia için MHP’den henüz bir açıklama gelmedi. Garip bir şekilde sessizliklerini koruyorlar.

Mehmet Ağar konusunda da marinayla alakalı 500 milyon liranın kayıp olduğunu ve TBMM’de komisyon kurulması gerektiğini vurguladı.

SAADET PARTİSİ’NDE BASIN TOPLANTISINDA GARİP ŞEKİLDE SORU ALINMADI NEDEN?

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi ekonomide yaşanan sorunlara dikkat çekmek için ‘geçim ittifakı’ sloganıyla kampanya başlattı.

81 ilde geçim ittifakı için harekete geçen SP, Türkiye’de ekonomik sorunların gündem olduğunu, bütün gündemin işsizlik, açlık olduğunu, sefaletin asıl gündem olması gerektiğini anlatacaklar.

Bugün kampanyayı Trabzon’da başlatan  Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı  Abdülkadir Karaduman, Trabzon Ortahisar İlçesi’nde etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade etti.

Saadet Partisi il binasında basın toplantısı düzenleyen Abdülkadir Karaduman, basın toplantısında gazeteciler soru sormak için hazırlanırken, soru almayacağını bildirdi.

Halbuki gazeteciler soru sormak Sedat Peker’in söylemlerini ve diğer gündemdeki konuları soracaktı. Ama soru almaması gazetecilerin tepkisine neden oldu.