EKREM İMAMOĞLU TRABZON’DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I NASIL GÖRDÜ

Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geldi. Karşılamada en dikkat çekici detaylardan biri “Karadeniz’in yiğit evladı hoşgeldin” yazılı pankart oldu. CHP ve İYİ Parti Trabzon teşkilatlarının ağırlıkta olduğu bir karşılama ekibi vardı. Trabzon Havalimanı’nda hemşerilerinden moral alan İmamoğlu, ardından Ramada Otel’e geçti. Ramada Oteli Trabzon iş insanı eski Trabzonspor yöneticisi hatta adı Trabzonspor başkan adayı olarak kulislerde zikredilen Hüseyin Başaran’ın otelidir.. 

Otelin duvarında tamda Ekrem İmamoğlu’nun basın mensuplarıyla buluşacağı salona giden koridorda iş insanı Başaran ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları yer alıyor. O fotoğrafları İmamoğlu gördü gülümseyerek yanından salona geçti.

ekrem-imamoğlu-trabzon-pankart

KANAL İSTANBUL İLE BOZTEPE’Yİ KIYASLADI

Ekrem İmamoğlu’na sorulan sorulardan iki tanesi toplantı sonrası konuşuldu. Biri HDP konusu diğeri Trabzonspor. Bir de İmamoğlu’nun Boztepe tanımı ve bunu Kanal İstanbul’a benzetmesi..

HDP konusunda “Yaklaşımım insancıl” dedi.

Boztepe’ye yapılan Viyadükleri çok çirkin bulduğunu ifade eden İmamoğlu, “Kanal İstanbul İstanbul için ne kadar zararsa Boztepe de Trabzon için o kadar kötü.” mesajını verdi.

Trabzon’un hakettiği yerde olmadığını söyleyerek eleştiri de getirdi.

KENDİNİ DİRİ TUTUYOR TÜM TEŞKİLATLARI DİNLİYOR

Bir soru geldi kulislerden.. Neden Ekrem İmamoğlu’nun sağında CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, solunda ise CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya var? Toplantıda İYİ Parti Trabzon il yönetimi de vardı.
Nedeni şu programı CHP yapıyor. CHP ağırlıyor. Bu nedenle. Ama Ekrem İmamoğlu basınla buluşması bittikten sonra Ramada’da CHP ve İYİ Partili teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Tek tek talepleri aldı. Şu denebilir, “Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım diyor ama teşkilatlar üzerinde ismini diri tutuyor” 
Evet denirse bizde katılırız..

ADAMLARIN GÜMRÜKÇÜOĞLU SEVDASI DEPREŞTİ

Bir anda Trabzon’da birilerinin Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sevdası depreşti!

Hayır seveni yok demiyorum tabiki var da, bu sevdası depreşenler, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu zamanında manşetlerinde linç ediyordu da ondan söyledik!

Adamı katledercesine her hafta bir iddia ortaya atıyorlardı! Kalleşçe imaj suikastı yapıyorlardı. Şimdi Murat Zorluoğlu’na yapıldığı gibi

Şimdide sırf Murat Zorluoğlu’na gıcıklık olsun diye Gümrükçüoğlu’nun o dönem yaptıkları yada yarım bıraktıklarıyla ateş ediyorlar.

İşte onun döneminde başlanılan ödül almış bir projeyle falan.. Ama orada da sıkıntı var! Kendilerini art niyetli olduklarını açık ediyorlar.

Çünkü Murat Zorluoğlu’nun da emekleri var. Neyse bunlar böyledir. Gider Murat Zorluoğlu gelir başkası ona da diş geçiremeyince yazarlar, “Murat Zorluoğlu’nundu ödül senin değil” diye.. 

EKREM İMAMOĞLU’NUN TRABZONSPOR CEVABI

Trabzonspor Kongresi yaklaşırken birileri Mehmet Atalay’ı devamlı Trabzonspor gündeminde başkan adayı olarak sunmaya, gayret ediyorlar. Ekrem İmamoğlu’nun basın toplantısında da Mehmet Atalay’ın Trabzonspor başkan adayı olacağını söyleyerek soru sordular. İmamoğlu’na Trabzonspor kongresi için düşüncesinin ne olduğunu belirttiler. İmamoğlu da, “Trabzonspor kongresiyle alakalı hiçbir düşüncem yok” dedi.

Hatta soru şöyleydi; “Trabzonspor kongresi öncesi Mehmet Atalay’ı destekleyeceğiniz söyleniyor bu doğru mu?” Soru değil yani bizzat Atalay’ın reklamı.. Ama İmamoğlu bunu gördü, hiç spekülasyonlara neden olacak cevap vermeden cevap verdi.

Bu arada Mehmet Atalay “Ben adayım” demedi ama birileri onu aday diye yazmak ve söylemekten hiç çekinmiyorlar. Herhalde aday olmasını istiyorlar.

Yahu eğer o kadar istiyorsanız buyrun kendiniz çıkın. 

ŞÜKRÜ KULEYİN’İN ELİ TRABZON’UN ÜZERİNDE

GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, Ankara’da Trabzon Teşkilatlarını sık sık ağırlıyor. En son yine ağırladı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve yöneticilerle bir araya geldi. 

Birlikte ‘yarın seçim olsa neler yapılır?’ gibi konularda fikir alış verişi yaptılar.

Şükrü Kuleyin, “İYİ Parti teşkilatları her an seçime hazırdır” dedi.

Şükrü Kuleyin bu aralar Ankara-Trabzon arasında ciddi bir köprü oluşturuyor ve ağabeylik önerdiği yapıyor. En son Trabzon’da kadın kollarıyla buluşmuş Trabzonspor forması hediye etmişti. Hatta Trabzonspor maçını birlikte izlediler.

Kuleyin eli Trabzon’un üzerinde.. Bundan Trabzon teşkilatı memnun gibi gözüküyor.

84b1732c-7460-4444-9461-17035b2e43b4