TOPLANTI SAATİNİ DENK GETİRSE DİĞER TARAF ÇÖKER 

Celil Hekimoğlu Trabzon’da ciddi bir ekibi var. Bu ekip öyle böyle değil.. Mesela şöyle düşünün.. TTSO yönetimi toplatı saatine 1461 Trabzon Futbol Kulübü yönetiminin toplantı saatini denk getirsin, TTSO yönetimi çoğunluk sağlayamaz! Dolayısıyla hem vekillikte olsun hem diğer tüm Trabzon’da değişimlerde adı geçer! Kendisine Taka Gazetesi’nin satışını sorduk. Bilgim yok dedi. Vekillik konusunu sorduk “siyasete girmeme kararım var hala devam ediyor” dedi.
Bu arada Hüseyin Örs’e yapılan saldırıyı AK Parti kurmaylarından kınayan tek isim Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç. O’na teşekkür eden Hekimoğlu, “Sabah gazete okurken gördüm.
AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı sayın Ahmet Metin Genç. 

Meclisteki kavgada ölümden dönen sayın Hüseyin Örs vekilimize yapılan saldırıyı kınıyor ve özür dilenmesini  istiyor. 

İşte siyaset böyle güzel. 
Bu yüzden seviliyorsun başkanım” ifadeleriyle seslendi.

BİRİNCİ SIRA OLMAZSA İSTİFA EDECEK!

AK Partili Ahmet Metin Genç’in Örs’e yapılan saldırıyı özür dileyerek kınaması diğer AK Parti kurmaylarını rahatsız etmiş. AK Partili bazı isimler “Bizi hedefe koydurdu. Yine yalnız bıraktı” diye homurdanmışlar. Kimileri de “Yine partisini ezerek kendini kurtarma derdinde” diyerek Ankara’ya bile şikayet etmişler! Genç bir süredir şehirde vekil adayı olarak temaslar yapıyordu. Birinci sıradan aday olacağını düşünüyor. Hatta birinci sıra olmazsa listeden istifa edecek deniyor. 

MESLEKTAŞLARIMIZIN SESİ OLALIM

Trabzon’da medya mensubu olmanın bedeli ağırdır. Kimi ailesiyle öder! Kimi sağlığından olur! Kimi yalnızlığa mahkumdur. Kiminin hayatı karakol adliye arasında geçer. Aslında bu işini düzgün doğru objektif yapan meslektaşlarımız için heryerde böyle de Trabzon özelinde de farklı tonlarda karşımıza çıkar. Mesela dün 
Trabzon medyasının farklı renklerinden biri olan Cevat Kol’u kaybettik. Aynı gün Hasan Tuncel arkadaşımız hastaneye kaldırıldı. Kalbinde sorun çıktı. Neyseki durumu iyiymiş.. Geçmiş olsun. 

OTOBÜS FİYATLARINDA BİR MANTIKSIZLIK VAR 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin halk otobüsü fiyatları değişti. Bir okurumuz fiyatlardaki bazı mesafeler için koyulan tarifeleri kıyaslanınca mantıksız geldiğini savundu. Gerekçesi şöyle Araklı 12 lira, Arsin 15 lira. Bu nasıl olur? Diyerek bize sordu. Bizde dedik ki: e bizde burdan soralım. Sahi bu tarife nasıl oldu? 

O OKUL NEDEN KÖMÜR YAKIYOR? 

Bugün sizden gelen mesajlardan biri:

Iyi günler.. Çukurçayır eski belediye binasının  yerinde şu anda  bir anaokulu  var. Tüm  çevre doğalgaza  geçmesine  rağmen bu okul hala kömür  kullanıyor. Bu da hava kirliliğine  neden  oluyor..