GARANTİ ALMADAN İSTİFA ETMEM!

Ahmet Metin Genç son açıklaması halen tartışılıyor. Ne demişti Başkan Genç, “Beni milletvekilliği gibi en üst platformda görmek isteyenler, yakıştıranlar oldu, kendi adıma ifade edeyim güzel yorumlar yapıldı. Açık ve net şekilde ifade edeyim. Benim milletvekilliği için girişimim, adaylığım söz konusu değil” demişti. 

Başkan AK Parti’ye şu mesajı verdi: Beni seçilecek yerden listeye koymalısınız. 

Ben garanti almadan istifa etmem! Artık top sizde.. (AK Parti Genel Merkezi)

Cumhurbaşkanımdan garanti almadan başkanlığı bırakmam.”

Şu bir gerçek ki; Trabzon’da siyasi kulislerde en fazla konuşulan isin oldu. Önüne kimse geçemedi! Yanına yaklaşan olmadı! İşte bu yüzden siyaseti iyi biliyor diyoruz. 

KAPATILMASIN AMA HAZİNE YARDIMI KESİLSİN! 

HDP'ye hazineden 2023 yılı için verilen 539.5 milyon TL'lik hazine yardımı, HDP'nin PKK ile yakınlığı nedeniyle bloke edildi. Bu haberi Saadet Partisi (SP)nasıl okudu?

Hemen sizin için ataştırdık!

SP GİK Üyesi Ümit Çebi, “Bu haber alkışlanır. HDP kapatılmasın ama hazine yardımı kesilsin. 

PKK ile bağını kesene kadar  ve PKK yı açıktan reddedene kadar hazineden tek kuruş verilmesin. 

HDP ye karşı olunmadığı, HDP’nin PKK ya destek olduğu  için karşı çıkıldığını HDP li yetkililer anlamalıdır artık.” dedi. 

İL BAŞKANINI TAKMADI CUMANIZ MÜBAREK OLSUN DİYE MESAJ ATTI 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, MHP Genel Merkezi’ne gitti. Çünkü Ortahisar ile kriz çözülmedi! İlçe Başkanı Murat Gedikli’yi görevinden aldığı yazısını gönderse de İl Başkanı Ayar’ın talimatını yazısını dikkate almayan İlçe Başkanı Gedikli, makamını boşaltmadı. Hatta Cuma günü bütün partililerine ve dostlarına yine cuma mesajını ilçe başkanı olarak attı. “Cumanız mübarek olsun.. MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli” diye..
Bakalım İl Başkanı Ömer Ayar, ilçe başkanının direnmesine karşı ne yapacak? MHP Genel Merkezi’nden gücünü alabilecek mi? Genel  Merkez Ayar’ın mı arkasında duracak Gedikli’nin mi?

Meclis üyelerinden sadece Semih Bulutoğlu il başkanının yanında durduğunu açıkça gösterdi. MHP teşkilatında bölümleler gruplaşmalar oldukça fazla! 

BİZE DEĞİL MUSTAFA ÇAM’A AYIP ETTİNİZ AMA!

Trabzon’un bir dönem unutulmaz isimlerindendi. Şana Belde iken orayı adeta yatırım yağmasına sebep oldu. Şana’nın hızı Yomra’yı geçti. O dönemin Şana Belediye Başkanı Mustafa Çam’ı. Trabzon’un sevilen simalarından Çam, inşaatında geçirdiği bir elektrik çarpması sonucu uzun yıllardır ayağa kalkamadı. 2017 yılından bugüne eski haline dönemedi.  Şimdi onun adına Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık bir park düzenledi. Bu parkın adını Mustafa Çam parkı adını verdi. 

Parkın düzenlenmesini açılışını kurdele kesimini hiç bilmiyoruz? Haberdar olmadık! Başkan Mustafa Bıyık sosyal medya hesabından “Bugün hizmete açtığımız Mustafa Çam Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’na desteklerinden ötürü başta İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan'a, çalışma arkadaşlarıma ve açılış programımıza katılan değerli hemşehrilerime teşekkür ederim.” İfadelerini kullanarak duyurunca haberiniz oldu! Böyle olur mu? Koca Mustafa Çam’ın adı böyle sönük kuru bir açılışla mı olurdu? Ayrıca tüm kesimce sevilen bir ismin adı yaşatılacağı park siyaseten sadece bir kesimden destek alınarak mı yapılır sadece onlara mı teşekkür edilir?
Olmadı olmadı olmadı…
Mustafa Çam’ın Trabzon’da ne ekibi vardı ne..
Kimler vardı kimler..
Keşke böyle olmasaydı üzüldük!

İYİ PARTİLİ BAŞKAN AK PARTİLİ VEKİLE NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ?

Seçim yaklaştıkça ilginç manevralara şahit oluyoruz. Trabzon’da keskin dönüşler falan..
Yahu şizofren diye hakaret ettiği medyacıyla yeniden kanka olan başkanlar bile var! Şahidiz!
Seçim sen neler yaptırıyorsun be..
Sandık sen nelere kadirsin..

Dikkatimizi dün de bir şey çekti.

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya teşekkür etti.

Cora’ya sosyal medya hesabından Halkbank Yomra Şubesi açılışı sonrası mesaj atan İyi Partili Bıyık,”Yomra’mızda uzun zamandır açılması için mücadele edilen, esnafımıza kolaylık sağlayacak olan Halkbank Yomra Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdik. Bu şubenin açılması için mücadelesine bizzat şahit olduğumuz Vekilimiz Sn. Salih Cora’ya  ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadeleri yazdı. 

Kurdele kesiminin de fotoğrafını yanına koydu.

Bu banka şubeleri açılışı kurdele kesimi nedir allah aşkına! Vazgeçin böyle şeylerden eskide kaldı bunlar.

Ha bu arada Salih Cora’ya İYİ Parti’nin son zamanlarda ilgisi de gözümüzden kaçmadı.