KTÜ’DE MAAŞ PROMOSYON KRİZİ SÜRÜYOR

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’nde çalışan 5 bin personel için bir bankanın 22 bin 500 liralık maaş promosyon teklifini KTÜ Rektörü Prof Dr Hamdullah Çuvalcı kabul etti. Bu teklifi Türk Eğitim Sen yönetimi reddettiğini duyurarak Rektörlük önünde geçen hafta eylem yaptı. Eylem sonrası bugün de mesajla üyelerine ulaşan sendika yönetimi, “Üyelerimizin hakkını savunacağız. Haklıyız güçlüyüz kazanacağız” ifadeleri kullandılar. 

SUNAY AKIN TRİBÜNDE KİTAP İMZALADI

Trabzonlu ünlü sanatçı Akyazı’da tribündeydi akşam.. Trabzonspor - Konya maçını izledi. 
Hatta bir ara yanına kitapla yaklaşan seveninin imza ricasını kırmadı.
Sunay Akın memleketi Trabzon’a gelince ayrı bir heyecan duyar. Çocukluğunun geçtiği yerleri ziyaret eder. Bu akşam KTÜ AKM’de hayranları ile buluşacak. Yüz yüze Trabzon adlı programı saat 20’de başlayacak.

O AYRI BİR HEYECAN VE GURUR YAŞADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezerek incelemelerde bulundu. 

Trabzonspor medya departmanı bu ziyartei şu cümlelerle geçti; 
"Mehmet Büyükekşi’ye incelemelerinde Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcımız Zeyyat Kafkas ile İnşaat, Tesisler ve Stadyumdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Lokman Sadıklar da refakat ederek bilgiler verdi.

Çim sahalar, kondisyon merkezleri ve sosyal tesisleri çok beğendiğini belirten TFF Başkanı Büyükekşi, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile de sohbet ederek, görüş alış verişinde bulundu."

Bu ziyarette ayrı bir gurur yaşayan TFF Başkan Yardımcısı Yalçın Orhan'dı. Çünkü geçen sezon şampiyon yaptığı kulübünü bu defa Türk Futbolunun yöneticisi olarak ziyaret etti bordo mavi forma aldı. Geöen sene Trabzonspor Başkan Yardımcısı olarak şampiyonluk kupası kaldırmıştı. Tarihe bir not..