SEZGİN MUMCU'YA AHMET AĞAOĞLU VEKİL OLUR MU DİYE NASIL SORULDU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,  çevre günü etkinlikleri nedeniyle Millet Bahçesi'nde basın toplantısı düzenledi.

AK Parti iktidarı döneminde çevre konusunda yapılanları izah etti. Daha sonra basın mensupları gündem dışı soru sormak istediler. Sorulan sorular ulaşım ve su zammı da vardı. Ayrıca seçimlerde... Bir basın mensubu soru sormak yerine temennisini mi dile getirdi nedir nasıl bir çeşit yaptı anlamadık ama işi eski Bakan Berat Albayrak ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na getirdi.

CAMBAZA BAK MİSALİ BAŞKA YERİ İŞARET ETTİ 

Yaşı dolayısıyla ücretsiz olan halk otobüslerine biniyor herhalde! Bu otobüslerde seyahat ederken arkasında yolcular, Berat Albayrak ile Ahmet Ağaoğlu'nun milletvekili listesinde yer alacağını konuşmuş.. Hatta demişler ki, birinci sıra Berat Albayrak ikinci sıra da Ahmet Ağaoğlu.. Bir de Şeref Malkoç'un adı geçiyormuş... İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuza çekti.. 

Tam bu sırada gökyüzünden hasta taşıyan hava ambulansı geçiyordu ve o'nu göstererek, "Bakın ambulans helikopterimiz gidiyor. Türkiye genelinde sağlık alanında gerçekten çok büyük devrimlerden bir tanesidir" dedi. Yani soruya cevap vermedi. Konuyu değiştirdi de diyebiliriz. Soruya cevap vermek istemedi de.. Halı sahada maç yaparken topu göğsünde yumuşatıp saha dışına atan futbolcunun yaptığını yaptı da.. 

ÇOK YAĞLI FINDIK KABUĞU KAVRULUYOR BAŞKAN!

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun basın toplantısında yanımıza geldi, "Yahu nedir devamlı bize çakıyorsun" diyor. Kendisine teşekkür ederiz bizi takip ettiği için yalnız bir eksiklik var! Her zaman değil.  Kulislerde adı geçince, İYİ Partili Belediye Başkanının kaşkolunu takınca, İYİ Partili belediye başkanı ile poz verince, İYİ Partili Belediye Başkanı ile kanka olunca, İYİ Partili Belediye Başkanını eleştirmeyince, İYİ Partili Belediye başkanı ile sütlaç tadınca..

Kısacası bunlar gibi nedenlerle kulislerde adı geçince bizde gündemimize mecburen alıyoruz! Bizde isteriz adı geçince Akçaabat köftesi nasıl yoğrulur tadı nedir, yağı sarımsağı hangi oranda katılır karıştırılır yoğrulur ve kaç dakikada kızartılır gibi keyifli lezzetli şeyler yazmayı..
Ama işte..
Gel gör ki başkan..
Ocakta kömür yok..
 Çok yağlı ısı gücü yüksek fındık kabuğu kavruluyor.. 

SEZGİN MUMCU'NUN A TAKIMININ DURUMU NEDİR?

Alper Bektaş, Bayram Öztürk, Ömer Topaloğlu, Numan Yardım...
Basın toplantısında Sezgin Mumcu'nun yanındaydılar.
AK Parti Trabzon İl Yönetiminin A takımı..
Şu sıralar aktif olmaya çalışıyorlar. Mumcu'yu yalnız bırakmamaya..
Ama lobi gücü, markaja alma..
Bu gibi siyasi hamle ve atraksiyonlarda yoklar.
Süleyman Soylu, Erdoğan Bayraktar hatta Faruk Özak dönemlerinden biliyoruz.
Belkide Mumcu böyle bir talimat verdi.
Yada Mumcu'nun vekil aday listesinde yer alamayacağına tamamen kendilerini inandırdılar. Başka bir aday konusunda hamle içerisindeler... Bunu da öğreniriz yakında..
Bu arada Alper Bektaş TTSO seçimlerine hazırlanıyor diye biliyorduk soru sorduk cevap vermedi. Erkut Çelebi'nin listesinde onu destekleyecekmiş.. En son aldığımız bilgi bu.. 

TRABZON AVRUPA'YA HER YIL 11 YERLİ OYUNCU TRANSFER EDİYOR

Uzungöl Platformu Uzungöl'de basın mensuplarıyla bir araya geldiler. İmar ve yapılaşma konularında görüş alış verişi yaparken Uzungöl'ün daha iyi tanıtılması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. 

Bunun için Trabzon medyasına birlikte çalışalım önerisi getirdiler. Uzungöl 3,5 milyon turisti her turizim sezonu ağırlıyor. Bu rakam çok büyük bir rakam ve ülke ekonomisine de katkısı var. Uzungöl'de yaşayan 2 bin kişi onca turisti ağırlıyor. Biz Uzungöl Platformu'nun yanındayız. Bunu buradan belirtelim. Ülkeye büyük hizmetleri bulunuyor. Nasıl izah edelim.. Bakın mesela Uzungöl Platformu bir şampiyon olan Trabzonspor Başkanından farksız! Hatta daha da değerli.. Her sene şampiyon başkan gibi 11 yerli oyuncuyu garanti ücretle Avrupa'ya trasfer ediyor desek az gelir! Ya da ülke ekonomisinin önemli açığını döviz açısından kapatıyorlar.  Bunu burda hor gördüğünüz görmezden geldiğiniz Uzungöl'ün köylüleri yapıyor. 

Uzungöl Platformu üyelerinin ricası şu; "Biz ülkemiz için 5 milyon turist de ağırlarız. Özveriyle çalışıyoruz. Sorunlarımız var bunlar için Çevre Bakanımızdan 3 aydır randevu alamadık. Biz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz." Haklılar. Uuzngöl Platformu kadar bu ülkeye katkısı olmayanlar baş tacı edilirken bu öteleme neden? Uzungöl'ün yanı başında Ayder her sorunu çözüyor. Ankara'da el üstünde tutuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan çünkü Ayder'e gitti. Çünkü Rizeli diye mi? 

SEZGİN MUMCU KONUŞTU BÜYÜKŞEHİR AÇIKLAMA GEÇTİ

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının medya tanıtım başkanlığı bu satırları iyi bir okuyup analiz etsin. Onların da dikkatini çekelim. Çünkü bazen öyle ağır duyuyorlar ki öyle ağır görüyorlar öyle yavaşlar ki, 80lik Ali Reis'in hızı ferrari gibi geliyor.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu su ve ulaşım zammıyla ilgili değerlendirme dün 10-11 saatlerinde yaptı. Bu açıklamaları internete düşer düşmez Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bir açıklama geçti.
Açıklamayı TULAŞ yaptı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaştırma Dairesi..
Açıklamayı şu linkimizden okuyabilirsiniz ( https://www.haberlobi.com/trabzonda-yapilan-toplu-tasima-zammi-icin-aciklama-geldi )
Burayı medya tanıtım duysun..
Altını çizerek yazıyoruz.
Demekki Başkan Mumcu ile Büyükşehir zamlar öncesi bir araya gelip bir durum değerlendirmesi yapmadılar. 
Demekki zamlar yapıldıktan sonra da bir durum değerlendirmesi yapmadılar.
Demekki Ve demekki Sezgin Mumcu'nun açıklaması yeterli gelmedi!
Bu değerlendirmeler haliyle o yaşananlardan sonra yapılır!
Ama PR sıkı olsaydı.. Böyle manevralar göze batmazdı diye düşünüyoruz.
Haliyle zamlarla alaklaı değerlendirmeyi tekrar okurlarımıza bırakıyoruz.

AĞZINDAN LAĞIM SUYU AKIYOR 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'un devlet tarafından korunduğunu iddia edip çirkefçe her yerde iftira atarak sürdürüyor. Ağzını tutmuyor! Ağzı durmuyor. Ağzından lağım suları akıyor. Nasıl Trabzonspor şampiyon oldu anlayın! Eze eze kıskandıra kıskandıra.. Şimdi gelelim bu iftirayı atanın neler yaptığına..

4 yılda tek başarısı idmanda kupa kaldırmak olan Ali Koç, "Biz Cumhuriyetiz" "Biz şuyuz" "Biz buyuz" diyerek AK Parti'ye meydan okurken tutup alıyor bir forma bakanlık bakanlık geziyor. 

Fenerbahçe'nin devlet tarafından nasıl korunduğunu gözler önüne seren nasıl kendisine her şeyi hak gören bir yapıda yönetildiğini son twitter paylaşımları ile ortaya çıktı!

Maltepe'de Samandıra Tesisleri'nden 2 kat büyük 125 bin m2 TEM bağlantılı yolu olan Hazine arazisini aldıklarını duyurdular.

Bakın eski askeri arazi burası milletin arazisi ve Fenerbahçe burayı alıyor.

Ali Koç şöyle diyor; "Bu arazinin kulübümüze tahsisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Hulisi Akar'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a teşekkürlerimizi, minnetlerimizi sunuyorum"

Başkan Ali Koç hem iktidara "    Bize iyi torpil geçtiniz iyi kolladınız sağolun varolun" diye sesleniyor yağlıyor hemde Trabzonspor'a laf ediyor!
Takdir tüm spor kamuoyunundur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Naısl bunu yaparsın" diye seslenenler neden muhalefete, "Neden sesiniz çıkmıyor?" diye seslenmiyor.

Bizde hepsine birden sesleniyoruz; "Fenerbahçe konusu sizin maske taktığınızın ispatıdır"