AHMET AĞAOĞLU'NUN ŞİFRELERİ
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Beinsports'da katıldığı program Türk futbol kamuoyunda dün geceden beri yankısı sürüyor.

Transferlerden bahseden Ağaoğlu, tek tek oyuncular hakkında sorulan sorulara menajerleri iştahlandırmadan cevap vermeye çalıştı.

Fakat tabiki, verdiği bazı bilgilerden birkaç şifreyi biz çıkardık!

Analizlerimizi şöyle yaptık...

İKİ SEÇENEK SUNUYOR GİBİ
Başkan Ağaoğlu, "Abdülkadir Ömür'ü geçtiğimiz yıl 23 milyon Euro'ya satmadım, pişmanım. Uğurcan Çakır'ı ise değerini bulduğu an satacağız" demesi dikkat çekti.

Bunu bu sezon ikinci kez dile getirdi! Şimdi tekrar etmesi, hem de transfer dönemine girildiğinde iki seçeneği ortaya koyuyor.

- Birincisi, ben artık pişman olmak istemiyorum! Uğurcan dahil eğer iyi bir teklif gelirse satarım!

- İkincisi ise, ben size satalım dedim dinletemedim; pişmanım! Kafama uygun bir teklif alırsam kimseyi dinlemem satarım!

İşte burada o dönem kimleri dinlediyse, onlara mesajı veriyor da olabilir.

ahmet-ağaoğlu-1000x700-1

KOÇ, BUNU HAK ETTİ
Ahmet Ağaoğlu, dün geceki yayında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a isim vermeden sağlam bir gönderme yaptı.

Günlerdir neden Ali Koç'un son açıklamalarına cevap vermediği konusunda eleştiri alıyordu. Demekki kendisi de bu konuda eğey dolmuş... Ama öyle isim vermeden öyle cevaplar verdi ki; yankısı büyük oldu!

Sözleri şu şekilde:

"Devamlı, sürekli üreterek gelişmek zorundasınız. Ama laf üreterek olmuyor. Sonra antrenmanda kupa kaldırmak zorunda kalıyorsunuz"

Başkan Ağaoğlu, 2010-11 sezonu kupasını bu sezon oyuncularına tekrar kaldırtan Ali Koç'a böylece sağlam bir mesaj vermiş oldu.

Biraz da ti'ye aldı...

Bordo-Mavililer'den yorum yağarken diğer futbol takımınlarının taraftarları da 'E Ali Koç da hak etti' yorumlarında bulundu.

Ayrıca, Ali Koç'un günlerdir söylediklerini birkaç cümleyle adeta darmadağın etti.

AHMET AĞAOĞLU'NUN DEMOGRAFİK ŞEKİLDE YAYDIĞI İNCELER
Ahmet Ağaoğlu'nun Demet Akalın yorumu dikkat çekici oldu. Z kuşağı özellikle bu sözleri aldı, yürüdü. Yani Ağaoğlu, 'Antrenmanda sana kupa kaldırtırım' derken; 70-80-90 doğumluları etkiledi ve Z kuşağına da mesaj yollamış oldu.

Şöyle dedi; "O şampiyonluk kutlamalarımızda viral olan Demet Akalın'ın Kulüp şarkısının sözlerini aslında biz, 'Sahanın ortasında oynuyoruz, ağlasanızda sizi duymuyoruz!' şeklinde çevirerek cevap verdik rakiplerimize"

Başkan bu sezonun tam bir finalini yaptı!

ahmet-ağaoğlu-1000x700-2

KORAY AYDIN, TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYLIĞINDAN NEDEN VAZGEÇTİ?
İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, ilginç bir şekilde açık açık duygularını ortaya koyarak bir Trabzonspor değerlendirmesi yaptı.

Kendisinin de en büyük hayallerinden biri olan Trabzonspor başkanlığından vazgeçtiğini dillendirdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun çok başarılı olduğunu söyleyen Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor’a başkan olma hayalimden vazgeçtim. Ahmet Ağaoğlu bunu uzun süre götürür çünkü. Onu da çok başarılı buluyorum” dedi. Ankara’daki Trabzon Tanıtım Günlerinde Trabzonspor ile ilgili konuşan Aydın, “Şuanda konuşulması gereken şey Trabzonspor. Şöyle söyleyelim benim spor aşkımı herkes biliyor. Aşırı bir tutkunluğum var. Artarak devam ediyor. Başkanlık hayalimi şu anlık baskıladım. Benim son 5 yılım çok sıkıntılı geçti. Daha doğrusu zamanın bana yetmediği bir dönem yaşadım. Dolayısıyla o beş buçuk senenin bende yarattığı bir yorgunluk var. Ama Trabzonspor’a başkan olma hayalimden vazgeçtim. Ahmet Ağaoğlu bunu uzun süre götürür çünkü… Onu da çok başarılı buluyorum. İşi kurgulaması çok iyi. Birliktelik yaratmak için sistemini enfes oluşturmuş. Arada bir sürtünme ve kırgınlık yok. Futbolcuların birlikteliği ve birlikte hareket etme kabiliyetini kazanması aslında sonuca getiren en önemli silahlardan bir tanesi. Sadece iyi futbolcularla şampiyon olunmuyor."