YA GAZETE YANLIŞ YAZDI YA BAŞKAN YANLIŞ KONUŞTU

TTSO Başkanı Erkut Çelebi meclis toplantısında Trabzonspor’a TTSO’nun borcunu açıkladı. Günebakış Gazetesi Erkut Çelebi’nin sözlerine yer verirken “44 milyon avro Trabzonspor’a borcu var” cümlesini kullandı. 

O gün yazdık dedik ki böyle borç olur mu? Trabzonspor Kulübü’nü aradık. Onlar doğrulamadı. Olan şu Erkut Çelebi ya yanlış söyledi 44 bin avro demek isterken milyon dedi. Ya da gazete yanlış yazdı! Şu saate kadar bekledik. Acaba hangisi düzeltme yapacak diye.. Günebakış Gazetesi’ne baktık tekzip yoktu. Demekki gazete yanlış yazdığını düşünmüyor. O zaman geriye Erkut Çelebi yanlış söyledi kalıyor. Başkan 2 aydır görevde ama anladığımız kadarıyla böyle şeyler umurunda değil. 

KOOPERATİFE 4 ADAY ÇIKTI!

Trabzon’da sivil toplum örgütlerinin seçimleri çok renkli oluyor ama bu esnaf kooperatiflerinin nabzı epey yükseklere çıkıyor.

Ne varsa burda!

Neyi pay edemiyorlar? Krediler döndüğü için mi?

Mesala Araklı İlçesi’nde Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifinin kongresi öncesi tam 4 başkan adayı çıktı.
 
Mustafa Solmaz

Coşkun Kınalıoğlu

Ali Hancı 

Mehmet Altuntaş

Yani sanki dersin ki Trabzonspor’a başkan seçiyorlar. İnanılmaz bir aday enflasyonu var. 

ÖNCE BAŞSAĞLIĞI YAYINLADILAR SONDA SİLDİLER

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş silahlı suikast sonucu hayatını kaybetti. Bu durum Trabzon’da nasıl karşılandı? En dikkat çekici detay neydi? 

Şimdi bu suikastle ilgili çok şey iddia ediliyor. Mesela Sinan Ateş için FETö’cu bile deniyor! Zaten sosyal medyada bazı paylaşımlarının altına kimi ülkücülerin ‘FETÖ’cu’ yazması suçlaması dikkatimizi çekti.

FETÖ’cu olup olmadığını Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden neden alındığını bilemiyoruz. 

Bildiğimiz net birşey var o da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onu atadığı ve sonra aniden görevden aldığıdır. Hatta Sinan Ateş’in yaptığı

bazı illerde ki ülkü ocağı başkanlarının silahlı çatışmalara sebep olduğu iddiası d kulağımıza geldi. 

Neyse buraya kadar söylenen iddiaları paylaştık.

Trabzon’da Sinan Ateş konusunda en dikkat çekici detay şu oldu: AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin

Çebi önce başsağlığı mesajı sosyal medyalarında yayınladılar 1 saat sonra kaldırdılar.

Demekki ya uyarıldılar ya da kendileri bazı şeyler öğrenip sildiler. 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar da birşey yayınlamadı. 

KAFAYA BAK! CAMİYE GİT DİYEREK BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRENCİYİ AMELİYATTAN KOVDU

Başörtüsünün anayasal bir hak olup olmadığı gündemdeyken.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'başörtüsü' çağrısı gemişken… Erdoğan, “Samimiysen gel anayasa değişikliğini yapalım” demişken… Trabzon’da kamu alanında bir başörtüsü olayı patladı.

İddiaya göre olayon geçtiği yer Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi ameliyathanesi.

Genel cerrahlardan Prof Dr Serdar Topaloğlu 6. Sınıf tıp öğrencisi S. S.’yi ameliyattan baş örtülü olduğu için kovuyor.

Ameliyata alınmayan S. S.’ye “Bu kıyafetle camiye girersin, oraya git” diye aşağılayıcı kibirli bir dille arkadaşlarının yanında azarlıyor.

Buna karşın öğrenci S., bu şekilde sözleri hak etmediğini bunları söyleyemeyeceğini söyleyerek ameliyathaneyi terkediyor.

Ardından konu başhekimliğe ordan da KTÜ Rektörlüğüne kadar gidiyor. Tıp öğrencisi S. şikayet dilekçesi ile başvuruyor. Şimdi başhekimliğin konuyu Rektörlüğe taşıdığı Rektörlüğün de Prof Dr Serdar Topaloğlu’nun savunmasını isteyeceği öğrenildi. Bu arada aynı doktorun bu şekilde öğrencilere geçmişte de bu şekilde davrandığı belirtiliyor. 

AHMET NAZİF ZORLU O GELENEĞİNDEN VAZGEÇMEDİ

Her yeni yıl öncesi Trabzon’a gelir..

Mağazalarını gezer..

Vestel Çapkınoğlu’nda soluklanır.

Zorlu Grand Otel’inde dostlarıyla buluşur. 

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu bu geleneğini bu senede gerçekleştirdi.

Zorlu Grand Otel’i başarıyla yöneten Genel Müdürü Serkan Serdar ile birlikte Trabzon şehir turu attı. 

Ahmet Nazif Zorlu Trabzon’u hep sevmiş özlemiştir. Bu şehirden asla vazgeçmez.. Gençliğinde ticareti burada öğrendi. Kendisine mutlu seneler diyoruz.