AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATI SALİH CORA’YI NASIL KONUŞUYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Trabzon ziyaretinde, hükümlü bir babanın 10 yaşındaki oğlunun sahnede 'hain' kelimesini kullanarak CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alması sonrası ciddi bir rahatsızlık oluştu. 

AK Parti’de hemde!

AK Parti Trabzon teşkilatı, “Bunca şeyi yaptık, o kadar güzel de etkinlikler düzenledik! Cumhurbaşkanımız da bundan mutlu oldu ama 10 yaşındaki bir çocuğu oraya getirenler bu güzellikleri sildi süpürdüler!” diyorlar.

Bir AK Partili eski yönetici, “Bu çocuğu oraya Milletvekili Salih Cora çıkardı. Hatta duyduğuma göre çocuğun babası kendi hukuk bürosunda müvekkili imiş.” dedi.

Duyunca şaşırdık! İddialarla alakalı çıkıp bir kaç açıklama yapması gerekir diye düşünüyoruz.

TRABZON ESNAFI ELEKTRİK FATURALARINA İSYAN EDİYOR

Trabzon’da kafecilik, cafe işletmeciliği denince akla Bora Numanoğlu gelir. Trabzon’da bu sektörün öncülerindendir.

Şu sıralar elektrik faturasıyla başı oldukça dertte. Pandemi sürecinde de yeme içme sektöründe yaşanan mağduriyetleri dile getiren Numanoğlu, ciddi sorunlar yaşadıklarını ifade ediyor.

Son sosyal medya paylaşımında elektrik faturasına iliştirdi.

Ve şunları yazdı; “Tüm Tedbirler alınmış ,gereksiz cihazlar fişten çekilmiş ,soğuk hava depoları boşaltılmış ,dondurma dolabı iade edilmiş kısım kısım Aydınlatma açılmış ,insan üstü gayret şarf edilmiş FATURAMIZ maalesef böyle geldi. Ticari olarak sürdürülme şansı olmayan bu durumu sizlerle paylaşıyorum ,çok daha önceden bu durumu özelikle paylaştım sosyal çevrem iyi biliyor. Ticaret ve Ticari ekonominin sürdürülebilme şansı servetiniz biteceği güne kadardır. Doğru olan asla bu değil.. Pes etmek yok”

bora numanoğlu

Hatırlarsanız en son Yomra esnafları bir araya gelerek elektrik faturalarıyla alakalı tepki vermişlerdi.

O İSİM TRABZON’DA ESNAF TEMSİLCİLERİNE ÇAĞRI YAPTI 

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Trabzon esnafı için esnaf temsilcilerine çağrı yaptı. Velioğlu, “TTSO ve ESNAF ODALARINA ÇAĞRIMDIR.

Üyelerinizin elektrik faturalarına %127 zam geldi. Birçok esnafın elektrik faturası kirasını geçmiş durumda esnaf faturasını ödeyemez hale geldi. Üyeleriniz hükümet eliyle adeta soyulurken sesinizi çıkartmayacaksanız ne zaman çıkaracaksınız?

Hükümetin, tüm esnafı ve tüccarı adeta batağa sürüklediği bir ortamda onların hakkını savunmayacaksanız, onların yanında olmayacaksanız başka ne zaman esnafın ve tüccarın yanında yer alacaksınız? Esnaf sizden iktidarın bu elektrik zammı zulmüne ses çıkarmanızı, itiraz etmenizi ve bu zamların geri alınması yönünde tavır ortaya koymanızı bekliyor. Hükümet üyelerinize bu fahiş zamlarla zulmederken, sizler eğer üyelerinizin hakkını savunmazsanız o makamlarda kullandığınız imkanların hesabını asla veremezsiniz. Çıkın artık konuşun. YETER BU SESSİZLİĞİNİZ…” ifadelerini kullandı.

AHMET KAYA VE HÜSEYİN ÖRS KİMLE BULUŞTU?

22. Dönem CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz, TBMM’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında güzelde bir buluşma oldu. Bu buluşma meclis kulislerinde oldu. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Arz’ı ağırladılar.

1 saat kadar görüşme yapan üçlü, Trabzon’u Trabzonspor’u konuşurken, erken seçim olabileceği konusunda değerlendirmeler yaptılar. 

ahmet kaya ve hüseyin örs

TRABZON’DAN KAÇKARLARA BİR DE BURDAN BAKIN

Fotoğraf sanatçısı Selman Uzun, son Trabzon fotoğrafı çok beğenildi.

“Akçaabat Yaylacık’tan Kaçkar Dağlarına Bakış …” değerlendirmesi yaptığı fotoğrafını Canon 7D MARK 2   / Lens - Canon  400 mm makinesiyle çekti.

kaçkarlar