TRABZON SİYASETİ BİR ANDA NASIL GERİLDİ?

Trabzon siyaseti bir anda karıştı. Neler oluyor diye şöyle bir bakalım isterseniz. Duyanlarınız vardır. Duymayanlarınız vardır. Yarım duyup katanlarınız vardır. Ya da yahu ne oldu bir öğrenelim diyenleriniz olmuştur! Bu gerginliğin nedeni ne?

Şimdi size AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin nasıl gündeme oturduğunu anlatalım.

PARTİSİNE İFTİRA ATMAKLA SUÇLADI SONRA DA..

Makarayı başa sanalım. Önceki gün yine sosyal medya hesabından  AK Parti’ye eleştiriler getiren İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nu hedef aldı. O’nu İYİ Parti’ye yönelik söylemlerinde iftira atmakla suçladı. 

YÜZÜNE BAKAMAZSIN NE DEMEK?

Ve satır arasında şu cümleyi geçirdi; 
“İYİ Parti’ye yönelik algı çalışması yapmaya devam etmeniz halinde, siyasette nasıl bu noktaya geldiğinizi söylemek durumunda kalırız ki bu da insanların yüzünüze bakmakta zorluk çekmenize neden olur”

ÇIKSIN ÖZÜR DİLESİN ÇIKIŞI GELDİ

İşte bu cümle Ayvazoğlu cephesinde yani AK Parti kanadında fena halde tepkiye neden oldu. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu önce sahneye çıktı. Başkan Mumcu, “Kuvvetli’nin kullandığı bu seviyesiz üslup herseyde öte millet iradesine yapılmış bir saldırıdır. Kuvvetli yaptığı açıklama için yalnızca Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’ndan değil bütün halkımızdan özür dilemelidir” dedi.

O DA TEKRARLADI ÖZÜR DİLEYİN

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi de Mumcu’dan aşağı kalmadı. O da aynı şekilde çok sert tepki verip, “Asla tehdit vari konuşma ve nezaketten uzak sözlerle bir milletvekilini bir insanı eleştirme hakkına sahip değilsiniz. Bu doğrultuda bir bayana karşı kullanılmayacak o seviyesiz üslubu kınıyorum. Sizleri özür dilemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.