O İSİM KARŞINIZA HER AN ÇIKARSA ŞAŞIRMAYIN DİYE BURAYA NOT EDİYORUZ 

CHP Trabzon’da İl Örgütü genel merkezce dinlenecek mi? Milletvekili listesi hangi kriterlerde sıralanacak? 
CHP Trabzon İl Başkanlığı yapan Cafer Hazaroğlu 3. sıradan, Necip Yıldız 5. sıradan, yanılmıyorsak Yavuz Karan da 5. sıradan Şevket Arz ise 2. sıradan aday gösterilmişti. İl Başkanlığı yapan Güzide Uzun Önsel 3 ya da 4.. İlk sıradan il başkanlığı yapıp giren Volkan Canalioğlu idi. 
Örgütte konuşulan isimler İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu dışardan Sibel Suiçmez zaten biliniyor. Ama size çok kritik bir isim vereceğiz. Bu bomba kulis iddiasını ilk kez açıklıyor gündeme getiriyoruz. 15 yaşından bugüne CHP örgütünde her kademesinde bugüne kadar görev yaptı. Bu isim İlker Akıncı. İlk sırayı zorlayacak deniyor. Akıncı’nın genel merkezle diyaloğunu bilmeyen yoktur. Partinin en kritik süreçlerinde adeta görünmez oldu yer aldı. Her an karşımıza çıkabilir şaşırmayın.. 

KİMLER BENİMLE BERABER POZLARINI HANGİ VEKİL VERDİRİYOR?

AK Parti Trabzon’da bölünmeler gruplaşmalar belirgin hale geldi. Artık taraflar seçilirken kimse aldırış etmiyor. Alenen göstere göstere.. Mesela dün akşam AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali dahil eski yeni bir grup AK Partili havalimanından yolcu ettiler. Pozlarını da verdiler. Poz verenleri inceledik diğer vekillerle son zamanlarda asla gözükmeyenler yada kareye girmeyenlerdi. Haliyle kulisler analizlerimizi destekler şekilde tespitler ortaya koydu. Bazı ilçe başkanları da bu kıstasa uyuyor. Kareye dikkat ederseniz ne demek istediğimizi anlarsınız!
Salih Cora da zaten Faruk Özak ekolünden bir siyasetçidir. Sonra evrilmeler yaşamıştır. “Kimler benimle beraber!” dercesine pozlar alması manidardır. 

GOLÜ KİM ATACAK YAKINDA GÖRECEĞİZ?

Ahmet Kaya CHP’den yeniden vekil olmak istiyor. Dikkatimizi çekti bu ara Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok Ekrem İmamoğlu ile haşir neşir. Onla alakalı paylaşım yapıyor. Hatta bir videosunu paylaşıp “Ekrem  Başkan, Tevfik Göksu'ya yine golü atmış. 
Hem de doksandan...” diye gülme emojili şekiller paylaştı. Yani sanırsın partisinin genel başkanı İmamoğlu. Bir CHPli kafulluk takipçisi arayıp,”Yazsana yahu! Vekil Başkanın danışmanı oldu” diyor. Bir de o CHPli dediki: “Atilla Ataman ile telefon görüşmesi yapmış. Ataman’a Özgür Özel ile alakalı bir şeyler demiş! Biz partili olarak merak ediyoruz. Toplantıda üstün körü geçti anlamadık. Bize ne zaman bunu açıklayacak merakla bekliyoruz” 
Ahan! Buyur burdan yak! 

OKUL YAPTIRDI MI YAPTIRMADI MI?

Şimdi Trabzon medyasında bazıları vardır mavi boncukçudur. Ona bunla el etek öpmekten vazgeçmezler huylarıdır. Onların şemsiyesinden filizlenenleri de görüyoruz. Farklı şekillerde karşımıza çıksalar da tanıyoruz. 
Neyse bu bağlamda dün yine bunların eserlerini gördük!
Trabzon’a gelen 
Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu okul projesini tanıttı. O medyacılar hayır hayır onlara biz ajansçı diyoruz şöyle bir haber geçtiler: “Dilek İmamoğlu Trabzon’da okul yaptırdı”
Ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın açıklamasını da şöyle verdiler:  “İmamoğlu Trabzon’da okul yaptırdı haberlerine Salih Cora’dan tepki!”
Okul yaptırdı yazan kendileri okulun yaptırıldığını söyleyen yazanlara da tepki vereni yazan kendileri!
Sonra bir baktık Ahmet Kaya’nın “okul yaptırdıya tepki veren Cora’ya tepki” 

Habere saatinde kalkan haberi yaptırır! Haberi beğenmeyen mevcuta ilave başlık attırır! Onu da beğenmeyen ona da başlık attırır! Yeter ki gönüller bir olsun. Haber dediğin nedir ki… 

Demek bu ajansçılık böyle bir melanet. Olduğun yerde fır fır dönüyorsun!

YEŞİL IŞIK YANDI ZİYARETLER BAŞLADI

Ayşe Sula Köseoğlu Bahar Ayvazoğlu’nun ardından Erkut Çelebi’yi TTSO’da makamında ziyaret edip hayırlı olsun mesajı bıraktı. Yani AK Parti kanadından üst düzey bir Bahar Ayvazoğlu Çelebi’yi ziyaret etti bir de Köseoğlu. Diğer vekiller ve il başkanı ziyaret etmedi. Kimisinin ziyaret etmeme sebebi Çelebi’nin o sözleri. E şimdi ziyaret furyası başlar. Şaşırmayın! Çünkü Ahmet Kazaz Çelebi’nin sözlerini tekzip edercesine kürsüden konuştu. AK Parti’ye yeşil ışık yaktı. Hatırlamadınız mı? Hadi canım sizde.. 
Bu arada Ahmet Kazaz AK Parti’ye ikinci kez yeşil ışık yaktı onu başka zamana bırakalım. 

GEÇTİ GİTTİ KRİZ BİTMEDİ DESEK? 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım milletvekili adayı olacağını facebook’ta ki makamından tüm halka söylemişti. Yok pardon önce Atilla Ataman’amıydı orayı inanın karıştırdık! Olabilir bazen gerçekten öyle yorgunluk içerisinde oluyoruz ki affetsin başkanımız bize kızmasın karıştırıyoruz. Orasını kendi artık açıklar. Neyse gelelim vekil adayı olduğunu teşkilattan baskı gördüğünü izah etmesine… Evet etti. Varım dedi sonra! Sonra mı? Geçti gitti.. Yokum dedi. Vazgeçtim falana getirdi. Hayırlı olsun. Ama kriz bitmedi devamı yarın!