BU ANKETE MUTLAKA KATILIN 

Trabzon’daki futbol tutkusunun toplumun günlük yaşamına etkisini konu alan Tübitak anket formu hayata geçti. Bu güzel projenin fikri Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projeye mutlaka katılın. Linki burda 

Trabzon sosyal lisesi öğrencilerini böyle toplumsal konuya değinip gündeme getirdikleri için kutlayalım. Bu projeyi özellikle siyasetçilerin takip ettiğini de vurgulayalım. Çünkü bundan sonuçlar hem siyasetçilere hemde yerel yönetimlere yol gösterici olabilir. Aslında biraz aynaya bakmamızı sağlayacak. 
Belkide futbolun eğlence olduğunu keşfetmiş oluruz! 

GÖZLER ŞİMDİ GENEL MERKEZE ÇEVRİLDİ

CHP Trabzon İl Başkanlığı için il sekreteri Nurcan Demiröz Ankara’ya çağırıldı. Bu durumda CHP Trabzon Milletvekili adayı olmak isteyen ve bu nedenle İl Başkanlığından istifa eden Ömer Hacısalihoğlu’nun hamlesi tuttu diyebiliriz. Çünkü o Nurcan Demiröz’ü il başkanı olarak yerine bırakmak istiyordu. Milletvekili Ahmet Kaya ise başka bir ismi istiyordu! Şimdi CHP’de gözler Ankara’ya çevrildi. Nurcan Demiröz bugün Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüşecek. Bakalım sonuç ne olacak. 

İLAÇLAR GÜRCİSTAN’A MI SATILDI?

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu Trabzon’da bir süredir yaşanılan ilaç sıkıntısıyla alakalı çok vahim bir iddia ortaya attı. İddiası şöyle: “İlaçlar Gürcistan’a satıldığı için vatandaşımız eczanede ilaç bulamıyor. Milletine bu kadar düşman başka bir hükümet geldi mi?”
Bu durumla alakalı Trabzon Valiliği ile Sağlık İl Müdürlüğü bir açıklama yapmalı. Gerçekten böyle mi oldu? Can sıkan bir durum.. 

EYT TEŞEKKÜRÜ HEMEN GELDİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. 

Mumcu; 

“Milyonlarca vatandaşımızın merakla beklediği EYT’nin detayları belli oldu. 
2 Milyon 250 bin vatandaşımız emekli olacak.
Yaş sınırı uygulanmayacak.
Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın bu hamlesi siyasi temsilcilerinin de işini Trabzon’da kolaylaştırdı. Şimdi daha rahat seçmene gidecekler. 

ARTIK HİÇ SAKLAMIYORLAR ADAYIM BUDUR DİYOR

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun artık saklamıyor. Kim ne der o ne der bakmıyor! Kendinden emin.. Tamamen özgüvenli şekilde benim il başkan adayım Fatma Başkan’dır diyor. Bu arada Başkan’ın rakipleri henüz ortaya çıkmadı. Acaba vaz mı geçtiler? Gören duyan bize yorumlara yazsın.