HEDEFLERİ 25 BİN ÖĞRENCİ
Dün, Avrasya Üniversitesi'nin Ömer Yıldız Yerleşkesi'ne gittik. İftar programı için davetliydik. Mütevelli Heyeti başkanı Ömer Yıldız, bizzat davet etti. Yıldız, basınla buluştu ve iftar öncesinde sık sık basın mensuplarıyla bire bir sıcak sohbet etti. Ömer Yıldız bu sohbetlerde öncekilere daha stressizdi.. Daha cana yakın bulduk. Babacan tavrı öne çıkmıştı..

Bir konuşma yaptı; genel bir konuşma...

Bu konuşmasında, "Tüm engellemelere rağmen..." diye söze başladı. O kısmı geçerek bugün olumlu şeylerden bahsedeceğini belirtip, "Avrasya Üniversitesi, binlerce öğrencisiyle hizmetlerine ve yatırımlarına devam edecek" dedi.

Şuanda üniversitenin 7 bin 500 öğrencisi var; hedefleri 25 bin...

ömer-yıldız-1000x700

O ONA 'MİNYATÜR' DEDİ; O DA ONA 'EDEPSİZ' DEDİ
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ile Habertürk'ün tarihçi yazarı Murat Bardakçı nasıl birbirlerine laf attılar?

Bağımsız Türkiye Partisi'nin sosyal medyayı iyi kullanan bir genel başkanı var.. Gerçekten tam da Z kuşağını yakalıyor. Onunla yatıp onunla kalkıyor dersek; yeri olur, zıt kaçmaz, emanet durmaz.

Konumuz şu...

Murat Bardakçı, Habertürk'teki köşesinde Hüseyin Baş'tan şöyle bahsetti:

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne yani CİMER’e kadar uzandı…! Minyatür bir siyasi partinin andlaşmada gizli maddelerin bulunduğuna hakikaten inanan yahut taraftarlarının dikkatini çekmek maksadıyla inanmış görünen başkanının teşviki üzerine bir partili CİMER’e ‘başvurup ‘Lozan’da madenlerimizi çıkarmaya engel gizli bir madde var mı?’ diye sormuş ve ‘Lozan Barış Andlaşmasında gizli maddeler bulunmamakta olup, maden çıkartmamamıza engel teşkil eden herhangi bir madde yer almamaktadır' cevabı verilmiş..."

Yazısına devam eden Bardakçı, yine BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'a atıfta bulunup, "Bir siyasi parti başkanının partilileri yönlendirdiği konunun ciddiyetine bakın! Güler misin? Ağlar mısın?" dedi.

Konu bu kadar...

Hüseyin Baş da Bardakçı'nın yazısını alıntılayarak daha önce Lozan ile alakalı söylediği sözleri yayınlayıp, "Senin entellektüel seviyeni yesinler. Olayı anlatmaktan uzak ufak idrakın ile aklınca bana sataştın. Tarihi senden öğrenen nesillere de acıyorum. Amacımızın ne olduğunun da farkındayız. Ayrıca minyatür sensin. Edepsizliğin lüzumu yok. Al izle!" ifadelerini kullandı.

Onun ona minyatür, diğerinin de ona edepsiz dediği dediği tartışma sosyal medyaya böyle yansıdı...

Aslında burada anlamsız olan Bardakçı'nın Baş'a tepkisi! Hayır gerçekten anlamadık... Bunu neden yaptı? Sürekli konuşulan ve dillendirilen, bazılarının kendi çıkarlarına kullandığı siyasi bir hamleydi bu. Onu devlet kanalıyla ortadan kaldıran Hüseyin Baş oldu.

Yani bu konuyu ele alış şeklini mi basit buldu Bardakçı bilemiyoruz.

Anlamadık da...

Anlatabilirse memnun oluruz!

ERTUĞRUL DOĞAN YİNE YAPTI YAPACAĞINI!
Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan'ın sezon boyunca verdiği duygusal tepkiler, taraftarların gönlünde taht kuran hamleleri ile adından öyle bahsettiriyor ki gerçekten bizde keyifle izliyoruz.
Müthiş bir gurur ve heyecan yaşıyor...
Şampiyon olan takımın asbaşkanı olarak tarihe geçecek; bunun da haklı gururu içerisinde...
Bu yola çıkarken neler çektiğine yakınen şahidiz.
Hak etti.. Fazlasıyla hemde..
Yine birşey daha yaptı!
İstanbul'un göbeğine dev bir Bordo-Mavi bayrak astı..
Zorlu Center'daki işyerine astığı bayrağı sosyal medya hesabından paylaştı..
Paylaşımın altına yüzlerce yorum geldi.
Bu sene gerçekten bambaşka bir sene oluyor..
Herkes kendince yaşadığı gururu bayraklarıyla yansıtıyor.
Bu duygular unutulmaz..
Unutulmazları, yaşatanlar da unutulmaz...

ertuğrul-doğan-1000x700

O MESAJI SİLDİ; AÇIKLAMA GEÇTİ
Samsun'un Atakum Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından, "Burası her yer değil, Şehr-i Samsun" mesajı paylaştı. Yani burada Trabzonspor kutlaması yapamazsınız algısı yarattı...

Bu paylaşıma tepkiler gelince, tweet kaldırıldı. Ardından Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci şu paylaşımı yaptı:

"Kıymetli hemşerilerim, sosyal medyadaki arkadaşımla görüştüm. Gündemde gelişen olaylardan bağımsız olarak yayınladıkları Samsunspor tweeti ile ilgili olumsuz algıya üzüldüklerini dile getirdiler. Ülke olarak en çok birlik ve beraber olmamız gereken bu günlerde, ayrıştırıcı olmamız mümkün değildir. Atatürk'ün şehri her zaman sporun barış ve kardeşlik için olduğunu bilir. Oluşan bu üzücü algı, kardeşliğimize zarar vermesin. Hepimiz biriz, beraberiz. Halkımızı saygıyla selamlıyorum."

AVCI'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Bu sezon şampiyonluğa koşar adım giden Trabzonspor'da taraftarın 'nihayet' diyeceği bir gelişme yaşandı.
Abdullah Avcı ve ekibinin antrenmanları bu sezon taraftara ve basına kapalı gerçekleştirmesinden ötürü; Bordo-Mavili taraftarlar takımı izlemeye hasret kalmıştı.

Artık şampiyonluğa '1' kala, Abdullah Avcı da o sürprizi taraftara bizzat kendi verdi.

Trabzonspor'un maçtan bir gün önce yapacağı antrenmanı Medical Park Stadyumu'na alan teknik adam, taraftarları da şu sözlerle takımı desteklemeye çağırdı:

"Sene başından itibaren, tribünlerde, dışarıda, bana, ekibe ve takıma yaptığınız destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar savunmayı, hücumu, hep beraber yaptık. Ne istediysem, ne mesaj verdiysem bunu yerine getirdiniz. Sizin de beraber antrenmanı seyretme, beraber olma talebiniz oldu. Sizin bu talebinize cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da sizleri de orada görmeyi bekliyorum"