6 BİN 737'DE BİR KAÇ KADIN TEMSİLCİ Mİ ÇIKTI!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) devamlı kadın girişimcilikle alakalı programlar yapar sunar! O'nun bağlı olduğu TOBB da bu bazı kadın girişimciliği ile projeler açıklar. Ama...

6 bin 737 üyesi bulunan TTSO'nun meclisine sadece bir kaç tane kadın meclis üyesi girebildi! Yani 6 bin 737'de bir iki kadın...
İşte sırf bu nedenle bile TTSO seçimleri vasat dense kim ne diyecek..

ERKUT ÇELEBİ ÇARK MI ETTİ?

Erkut Çelebi kendi yandaşına 3-4 gün önce '4 meclis başkanı' adayı var hepsine eşitim diye yazdırdı şimdi 'Şadan Eren tek adayım' yazdırdı! 
O 4 bire  nasıl bir kaç günde düştü? 
Hayır ne oldu? 
Tek adayım var denilmesi kafalarda soru işaretlerini kaldırması gerektiği mi söylendi? 

Çark mı etti?

Belkide Erkut Çelebi turuncu dostlarına 'Şadan Eren'i seçeceksiniz' mesajı iletiyor ne dersiniz? 

E izah etse de bizde öğrensek... 

Yani ezici sonuçla yaktı deldi geçti manşetleri buna mı evrildi?

Bu arada Suat Hacısalihoğlu'nun ağzını bıçak açmıyor! Sessizliğe büründü... Çıtı çıkmıyor. Ya büyük bozguna uğradı kabuğuna çekildi. Ya da arka planda epey uğraş veriyor. Bu sır kayboluşa hangi taraftan bakalım..

MASKELERİNİZİ ÇIKARIN AĞA BABALARINIZ GELSİN!

Trabzonspor Kulübü'nde bir sıkıntı çıksın diye bekleyip ellerini ovuşturanlar hala tetikte bekliyorlar! Sosyal medyada çirkin yüzlerini gösteriyorlar. Ufak bir medya birimi değişiminde bile kulübü kötü durumda gösterircesine saldırıyorlar. Bazıları ekipçe çalışıyorlar!Yönetimi köşeye sıkıştırma derdindeler. Hepsini tek tek biliyoruz. Trabzonspor Avrupa arenasında ter akıttığı gün bile durmadılar. Bunların derdi Trabzonspor değil.. Dertleri başka! Ama onlara bir uyarı; Maskelerinizi çıkarıp karşımıza çıkın! Tetikçilik yaptığınız ağa babalarınızı istiyoruz. Ayakçı takımlarıyla işimiz yok. Trabzonspor'a her kim zarar vemeye kalkarsa gereken fazlasıyla yapılacak! Bu da burada dursun! 

VARLIBAŞ AVM'Yİ KİM ALDI?

VARLIBAŞ AVM bir harabe gibi yeni sahibini bekliyor. Trabzon'da söylentiler de zirve yaptı. Ne olacağı belli değil.. Acaba burayı kim aldı?
Sır gibi isminin saklandığı ismini açıklamak istemediği bir iş adamına 165 milyon liraya satıldığı söyleniyor. Kimine göre de 250 milyon lira..
İçinde yüzde 80 mağazalar boşaldı. Şehir merkezinde içler acısı bir durumu var. Tıpkı satılığa çıkan Trabzon Terminal binası gibi..
Köhne, dökük.. Kırık..
Konuyla alakalı kimden ilk açıklama gelecek bakalım..