TRABZON TARİHİ BİR HAFTA YAŞIYOR
Trabzon kenti tarihi bir hafta yaşıyor.

Bu hafta belki de yıllar boyunca konuşulacak. 'Şöyle olmuştu, şunlar olmuştu, bunlar böyle yapmıştı' falan... Müthiş bir duygu seli.. Bunun sebebi ise Trabzonspor!

Haftasonu rakibi karşısında bir puan aldığı takdirde şampiyonluğu garantileyeceğinden dolayı maça giremeyecek olsa bile Trabzon'a akın akın geliyorlar. Uçak biletleri tükeniyor..

Zaten Trabzonspor'un Antalyaspor maçı biletleri satışa çıktığı an tükenmişti!

TRABZONSPORLULAR DÜNYANIN HER YERİNİ RENKLENDİRİYOR

Yurdumuzun dört bir yanında ve yurt dışında kutlamalara hazırlanan taraftarlar, şampiyonluğun ilan edilmesini heyecanla bekliyorlar. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın telefonları susmuyor.

Trabzonspor yönetimindeki herkesin öyle. Sadece bir kaç kişinin değil...

Maça gelemeyenlerde çözümler üretmeye başladılar. Mesela Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, ilçede Trabzonsporlular maça gelemeyecek; bizde ilçe meydanında maçı dev ekrandan seyredelim talebini iletince Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Şemsetdin Hancı yardım etti. Ekip hazırlandı. Şimdi Hasankeyf'te dev ekranda şampiyonluk maçı izlenecek.

Trabzonspor, dünyanın heryerinde diyoruz.. Trabzonspor, dünyanın heryerini renklendirecek diyoruz.. Biz bunu boşuna demiyoruz.

TRABZONSPORLULAR O FOTOĞRAFI HEM PAYLAŞIYOR HEM YORUMLUYOR
Sosyal Medyada Trabzonspor ile alakalı paylaşımlar inanılmaz arttı!

Sosyal medyanın gündeminde yeşil sahada olduğu gibi bir Trabzonspor fırtınası esiyor. Herkes Trabzonsporla alakalı yorum yapıyor. Oyuncular tek tek irdeleniyor. Açık ara lider olan ve inanılmaz bir sezon geçiren Trabzonspor, gündemi uzun bir süre daha meşgul edecek! Tabi bazılarının bu hoşuna gitmeyebilir. Onlara bordo mavililerin paylaştığı yanık kremini tavsiye ediyoruz! Neyse peki bordo mavililer en fazla hangi fotoğrafı paylaşıp yorum yaptı dersiniz? En hiç olanlardan biri havalimanında Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın uykusuzluktan bankta sızmalarını içeren görsel..

İşte bu görsele “Emek ve başarı” yorumları yapılıyor. 

VAY O KADAR GOLE NE GEREK VARDI!
Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, sitemkar bir mesaj paylaştı.

Mesajı ise şöyle;

"Geçtiğimiz hafta Gümüşhanespor'u evinde yendik. Vay efendim komşu takım düşüyor, niye yenmişiz! Bu hafta Ceyhanspor'u farklı yendik; Vay o kadar gol atmaya ne gerek var! Kaybetsek bir o kadar saçma sapan yorumlar... Ofspor Kulübü'ne hizmet eden yönetici, personel, teknik ekip ve futbolcu kardeşlerim herkesten çok istiyor şampiyon olmayı. Buna sezon başından beri hepimiz inandık, sizleri de inandırmaya çalıştık. Bizi başkaları hiç ilgilendirmiyor. Kendi işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz çünkü maddi manevi destek olan herkese karşı sorumluluğumuz var. Ofspor’un gayesi ligi dizayn etmek değil, dize getirmektir. Bunu tüm rakiplerimizden daha düşük bütçelerle başarmak için kurduğumuz hayallere gölge etmeyin.. Yapabiliriz , Yapmıştık, Yine yapacağız"