OKTAY SARAL, ‘BABA’ DİYE KİME SESLENDİ
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un, "Ben solcu bir adamım. Atatürk benim kırmızı çizgimdir. Yeni anayasa da laiklik ve Atatürk üzerine kurulacak." Sözleri gündeme oturdu.

Tabi bu arada bu sözler her kesimden yorum alırken AK Parti içinde yansıması ise çok ilginç.. Çünkü AK Parti kurmaylarından Şamil Tayyar Uçum’a, “Şımarık” diye seslendi.

Sosyal medyada şunları paylaştı; 

“AK Parti’nin bir lideri var. Karar organı MKYK var. Bir parlamento var. AK Parti’nin parlamentoda bir grubu var. Sanki hepsinin üzerinde, tek karar vericiymiş gibi hüküm cümlesi kuruyor. Bu nasıl bir özgüven? Nasıl bir şımarıklık?”

Bu paylaşımına yine Uçum gibi Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral, “Şamil Baba, ağzına ve yüreğine sağlık senin…” diyerek destek verdi.

Sosyal medya takipçileri de bu anları görüp bir birlerine yorumlar yazdılar.

Twitterde dönen bu polemik epey su kaldırır! Külliyede fena karışıklık olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi. 

SÜLEYMAN SOYLU ONLARI GERİ ÇEVİRDİ 
Başkentte Trabzon rüzgarı esecek.. Bugün saat 14’de Millet Bahçesi eski adı Atatürk Kültür Merkezi’nde Trabzon günleri etkinlikleri start alacak.

Trabzon günleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu himayesinde yapılıyor. Şöyle ki Trabzon’dan davet listesi bile Trabzon Valiliği tarafından organize edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi yada diğer ilçe belediyeleri stant açacaklar. 

Açılışa Bakan Soylu’nun katılıp katılmayacağı halen net değil. Çünkü dün şehit cenazeleri geldi. Onlarla ilgileniyor. Hatta bu nedenle Trabzon’dan gelen hemşerilerinin onu görme isteklerini nazikçe geri çevirdi.

Şehitlere sadece can sıkılmadı. Ayrıca TOKİ Başkanı Trabzon Oflu Ömer Bulut’un da ablasının vefat ettiği haberi geldi.

Trabzonlular başkentte ikinci kez yasa boğuldu.

ömer-bulut-1000x700

ROMA KUPA KALDIRDI; TRABZONSPORLULAR’IN AKLINA BU GELDİ 
İtalya Serie A takımlarından Roma, UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde karşılaştığı Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanan final maçında İtalyan takımın golünü 32'nci dakikada Nicolò Zaniolo kaydetti.

Herkes tebrik etti herkes bir yorum yaptı lakin Trabzonsporlular Roma’nın teknik direktörü Jose Mourinho’nun Trabzonsporla alakalı söylediği sözleri paylaşıp tebrik ettiler.

O sözleri Trabzonspor ile karşılaştığında söylemişti;

"Trabzonspor, Konferans Ligi'nde olmamalı. Çok kaliteli takımlar.Konferans Liginde olmasına açıkçası ben de şaşırıyordum. Çok iyi seviyede olmaları lazım..Trabzonspor'un kadrosu bu turnuvanın ötesinde..”

roma-1000x700

BİR OYUNCU GİDER DİĞERİ GELİR NİYE DARLANDINIZ
Trabzonspor, 33 yaşındaki Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme ile yıllık ücret ve sözleşme süresinde anlaşamadı. Bu nasıl olduysa bazılarını fena şekilde gerdi. Nasıl yükleniyorlar. Nasıl Nwakaeme üzerinden Trabzonspor’u sıkıştırmaya kalkıyorlar. Yahu şunu anlayın; Bir youncu gider diğeri gelir.

Yahu nedir darlanmayın bu kadar.

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı siz değilsiniz?

Başkanı Ahmet Ağaoğlu..

Asbaşkanı Ertuğrul Doğan..

Nwakaeme kalmak istiyorsa kalır kalmak istemiyorsa gider…

Görünen o ki kalmak istemiyor!

Kalmak isteyen bu kadar ücreti sorun etmezdi..

anthony-nwakaeme-1000x700